Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΛΑΝΗ

  Σ’ αυτές τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης καλούμαστε να δώσουμε ειλικρινείς απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας, είτε γιατί εκκρεμούν εδώ και δεκαετίες είτε γιατί προέκυψαν μαζί με την οικονομική κρίση.

Από όποια πολιτική γωνιά κι αν βλέπει ο καθένας μας την αυτοδιοίκηση, ένα είναι σίγουρο σ’ αυτές τις εκλογές. Θα πρέπει να καταλήξουμε ότι οι ανάγκες της κοινωνίας και της Αγίας Βαρβάρας δεν έχουν χρώμα. Στους δύσκολους σημερινούς καιρούς ο Δήμος έχει ανάγκη από ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν πραγματικά να προσφέρουν. Χωρίς ανταποδώσεις και χωρίς απώτερους σκοπούς. Με αίσθημα ευθύνης και έκδηλη την αγωνία για το αύριο του τόπου μας, σαν νέος άνθρωπος και νέος επιχειρηματίας που

Δίνω το παρόν στους αυτοδιοικητικούς αγώνες εδώ και 15 χρόνια, αποφάσισα να ενταχθώ στην κοινή προσπάθεια που καταβάλλει η «Δική μας Πόλη» και ο Γιώργος Καπλάνης.

Τιμώ όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και πιστεύω ότι όλοι τους κινούνται από αγνά ελατήρια και αληθινό ενδιαφέρον για τα κοινά θέτοντας τον εαυτό τους στην κρίση των συνδημοτών μας (με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τους περισσότερους για την τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν στον Συνδυασμό τους, τους εύχομαι δε από καρδιάς καλή επιτυχία).

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου, διαδραμάτισε τόσο η ρεαλιστικότατα και η καθαρότητα των αρχών της κίνησης, όσο και τα εχέγγυα που προσφέρει η παρουσία του επικεφαλή της.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο του τόπου μας, με νέα ορμή, με ελπίδα και πίστη πως με κοινή, ειλικρινή και σοβαρή προσπάθεια όλα μπορούν να διορθωθούν.

Θέτω την υποψηφιότητά μου στη διάθεση της κίνησης «Η Δική μας Πόλη» και του επικεφαλής της Γιώργου Καπλάνη.

Με τιμή,

Παπανδρέου Σ. Λεωνίδας

Επιχειρηματίας