ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

‘ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’

23 Απριλίου 2014

Η Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών ‘ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’ συμμετείχε με υπ. Δήμαρχο τον κ. Κραουνάκη Στέλιο στις δημοτικές εκλογές του 2006 και 2010 λαμβάνοντας σημαντική μερίδα ψήφων του εκλογικού σώματος. Στην τρέχουσα δημοτική τετραετία εκπροσωπείται με 3 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο της Αγίας Βαρβάρας, με δημοτικούς συμβούλους τον επικεφαλής της παράταξης κ. Κραουνάκη Στέλιο και τους κ.κ. Νικόπουλο Λεωνίδα, Παπαδάκου Μαρία.

Σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, αγωνίστηκε πάντα με ήθος και ευπρέπεια για τη δημοκρατία, τη διαφάνεια, την εντιμότητα καταθέτοντας προτάσεις, προσφέροντας γνώσεις συμμετέχοντας, γενικά με το θετικότερο τρόπο στη δημοτική πολιτική. Μόνο κριτήριο των επιλογών της: το καλό της πόλης και των κατοίκων της. Αγωνίστηκε πάντα για την πόλη και τους πολίτες. Μπορεί να βρισκόμασταν στην μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου αλλά αισθανόμασταν ότι βρισκόμασταν πάντα μέσα και στις σκέψεις και τις καρδιές, ακόμα, της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών.

Η Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών ‘ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’ εδήλωσε συνεχώς κατά το προηγούμενο διάστημα, με το σύνολο της δημοτικής της ομάδας, ‘παρούσα’ στην προσπάθεια για την ευρύτερη δυνατή συναίνεση στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Είναι η συναίνεση, κατά την άποψή μας, στη σημερινή εποχή το ζητούμενο, αν θέλουμε να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνα τις δυσκολίες των καιρών.

Για τους λόγους αυτούς αλλά και άλλους , την ώρα που η δημοτική ζωή της πόλης μας ζει κάτω από ένα πρωτόγνωρο πληθωρισμό συνδυασμών και υποψηφίων δημάρχων, η Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών ‘ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’ δεν θα συμμετάσχει αυτόνομα ή κάτω από άλλη παράταξη στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου. Γιατί συναίνεση ή συμμετοχή σε συνένωση παρατάξεων δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο με προγραμματική συμφωνία και με κοινό υποψήφιο δήμαρχο και όχι με προσχώρηση της μίας παράταξης στην άλλη.

Η μη συμμετοχή της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών ‘ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’ στις δημοτικές εκλογές δεν σημαίνει βέβαια αποχή για τα μέλη, τα στελέχη και τους πολίτες που την στήριξαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Έχουν και αυτοί, όπως κάθε πολίτης, το αναφαίρετο δικαίωμα να επιλέξουν ή να συμμετέχουν σε όποιον δημοτικό συνδυασμό θεωρούν καλύτερο για την πόλη και τους πολίτες της.

Ευχόμαστε το καλύτερο σε όλους.

Για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’

 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ

 

ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

[από Δελτίο Τύπου]