ΠΗΡΕ ΓΚΟΥΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ


Ξεκίνησε τις μεταγραφές η Ελλάς Ποντίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά. Οι Πόντιοι ανακοίνωσαν το Δευτέρα το απόγευμα την απόκτηση των Αλέξη Γκουτσούλα και Σωτήρη Ζαχαρόπουλου.
Ο Γκουτσούλας, είναι 28 ετών, παίζει στην μεσαία γραμμή και τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας, όπου ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των «κιτρινόμαυρων», ενώ την σεζόν που τελείωσε πέτυχε και 4 γκολ.
Ο Σωτήρης Ζαχαρόπουλος είναι 29 ετών, επιθετικός και προέρχεται από την ΑΕ Περιστερίου, όπου φέτος είχε 19 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ πριν την ΑΕ, είχε περάσει για δύο χρόνια και από τον Άγιο Ιερόθεο. Μάλιστα την σεζόν 2013-2014 είχε σημειώσει και 9 γκολ.
Επίσης γυμναστής στην Ελλάς Ποντίων ανέλαβε ο Γιάννης Δαγλαρτζής. Η ομάδα μέχρι την Πέμπτη θα ανακοινώσει ακόμη δύο παίκτες, ενώ βρίσκεται και σε αναζήτηση τερματοφύλακα.
Η προετοιμασία ξεκινάει στις 5 Αυγούστου και ο προπονητής του σωματείου κ. Τάκης Αγγελάκης (φώτο) θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς θα έχει ολοκληρωθεί όλο το μεταγραφικό παζλ.