Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ

 

Ο γνωστός Αιγαλιώτης Πέτρος Κωνσταντινίδης (φώτο μέσο), με την πολυτετή πείρα στο ποδόσφαιρο, μετά την ανανέωση συνεργασίας του με την Ελλάς Ποντίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα είναι άμεσος συνεργάτης του προπονητή κ. Τάκη Αγγελάκη στο ανδρικό τμήμα, επιλέχθηκε από την διοίκηση της ομάδας να είναι στο ίδιο πόστο και στις ακαδημίες της ομάδας, όπου υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Χρήστος Αποστολίδης (φώτο δεξιά).

Η συνεργασία του Κωνσταντινίδη με την Ελλάς Ποντίων, που αγωνίζεται στην Α΄ Πειραιά, είχε ξεκινήσει πριν 4 μήνες και ο στόχος επετεύχθη όταν η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία χωρίς να "μπλέξει" καθόλου σε μπαράζ. Μετά από αυτό το γεγονός, η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Κωνσταντινίδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου ο εν λόγω συμπολίτης μας θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού Τάκη Αγγελάκη (φώτο αριστερά) στο ανδρικό τμήμα και ο "ενδιάμεσος" μεταξύ Δ.Σ. και ποδοσφαιρικού τμήματος. Λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε η συνεργασία της Ελλάς Ποντίων με την ΠΑΕ ΑΕΚ όσο αφορά τα τμήματα υποδομής και ακαδημιών, όπου ο παλιός ποδοσφαιριστής και βετεράνος διαιτητής κ. Χρήστος Αποστολίδης ορίστηκε υπεύθυνος. Παράλληλα, όμως, το Δ.Σ. της Ελλάς Ποντίων, πρότεινε στον κ. Κωνσταντινίδη, να είναι και σε αυτό το νευραλγικό τομέα, άμεσος συνεργάτης του κ. Αποστολίδη, δηλαδή να είναι και εκεί ο "ενδιάμεσος" μεταξύ Δ.Σ. και τμημάτων, καθώς και λειτουργικά αλλά και οργανωτικά ο Κωνσταντινίδης συνδυάζει και εμπειρία και γνώση και οξυδέρκεια. Ο τελευταίος αποδέχθηκε και αυτή την τιμητική κατά τ' άλλα πρόταση και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Από την πλευρά του σε δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντινίδης μας ανέφερε: "Ευχαριστώ πάρα πολύ το Δ.Σ. της Ελλάς Ποντίων και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κοσμίδη, που με τίμησαν με την πρόταση τους για περαιτέρω ανανέωση της συνεργασίας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι και μεγάλη χαρά και τιμή για μένα προσωπικά, που παραμένω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας που ονομάζεται Ελλάς Ποντίων. Μια ομάδα που λειτουργεί με αρχές και ήθος σε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο, που ονομάζεται αθλητισμός. Οι προτάσεις της διοίκησης να είμαι άμεσος συνεργάτης των κ.κ. Αγγελάκη, Αποστολίδη, πέρα από το αγωνιστικό κίνητρο για τη νέα περίοδο, αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη των ιθυνόντων της ομάδας προς το πρόσωπο μου, αλλά μου υπενθυμίζουν και το μέγιστο αθλητικό καθήκον που πρέπει να φέρω εις πέρας για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Τους ευχαριστώ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου, ενώ θέλω να τονίσω ότι Διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και φίλαθλοι της ομάδας, θα είμαστε ενωμένοι προκειμένου τη νέα σεζόν αλλά και στο διηνεκές ο σύλλογος να πάει ακόμη καλύτερα και να ξεχωρίσει ως υπόδειγμα λειτουργίας και αγωνιστικότητας. Η μεγάλη ώρα ήρθε. Η Ελλάς Ποντίων μπορεί να κάνει άλμα προς το μέλλον".