ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ 1-1

 

Αδικείται από το τελικό 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Περαμαϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ Πειραιά, η Ελλάς Ποντίων. Οι βυσσινί ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαν κλασσικές ευκαιρίες, αλλά τελικά πήραν μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας, από την σκληροτράχηλη ομάδα των γηπεδούχων. Ο Περαμαϊκός παρότι δεν είχε δείξει τίποτα το ιδιαίτερο, προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (46΄) σε μία ανύποπτη φάση όπου η μπάλα έπειτα από σουτ κόντραρε σε παίκτη της Ελλάς Ποντίων. Οι παίκτες του Τάκη Αγγελάκη μπήκαν ακόμη πιο δυνατά στην επανάληψη και τελικά η χρυσή αλλαγή, ο Γιώργος Αθανασιάδης, στο 81΄ με σουτ σημείωσε το τελικό 1-1, αποτέλεσμα το οποίο δεν αφήνει ικανοποιημένους τους παίκτες της Ελλάς Ποντίων.

Μετά τον αγώνα αυτό η Ελλάς Ποντίων βρίσκεται στην 5η θέση με 38 πόντους, έχοντας συμπληρώσει 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Λευκόπουλος, Παπαδόπουλος Χ., Κίτσιος, Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος Λ., Ηλιαδάκης, Κάτσικας (55΄ Κουτσανιμέντος - 77΄ λ.τ. Αθανασιάδης Γ.), Τσέλιος (65΄ Μπίτσας), Καραμανίδης, Αθανασιάδης Κ., Τσιρκινίδης.