ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

 

 

 

Σε σώμα συστήνεται το απόγευμα της Δευτέρας 8 Αυγούστου η νέα διοίκηση της Ελλάς Ποντίων, όπου όπως γράψαμε από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ (μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας), νέος πρόεδρος εκτός απροόπτου θα είναι ο κ. Βασίλης Σαββίδης. Η νέα διοίκηση «πέφτει αμέσως στα βαθιά» και έχει να διευθετήσει πάρα πολλά θέματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΠ. Το ΔΣ θα ασχοληθεί πολύ γρήγορα με το θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή, όπως και με το ρόστερ. Όσο αφορά το θέμα προπονητή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα δύο ονόματα που «παίζουν» δυνατά ως τώρα και το πιθανότερο είναι να συζητηθούν (εάν δεν έχουν συζητηθεί ως τώρα) στην συνάντηση των παραγόντων την Δευτέρα, είναι αυτά των Θεολόγου Ρενιέρη (φώτο αριστερά) και Βασίλη Σπέρτου (φώτο δεξιά).
Ο Θεολόγος Ρενιέρης ήταν και πριν από δύο χρόνια στην ομάδα της Ελλάς Ποντίων, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν Ενωσιακός προπονητής της Μικτής Παίδων Πειραιά. Πριν από λίγο χρονικό διάστημα ανέλαβε Τεχνικός Υπεύθυνος ακαδημιών της Χαλκηδόνας, ενώ σε επίπεδο ανδρών έχει περάσει ακόμη (εκτός της Ελλάς Ποντίων) από τους πάγκους της Κηπούπολης, της Χαλκηδόνας και του Πυρρίχιου Ασπροπύργου.
Ο Βασίλης Σπέρτος, βετεράνος παίκτης της Προοδευτικής που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2013, ήταν προπονητής (ανδρικών τμημάτων) σε Πετράλωνα, Περαμαϊκό, ενώ σε επίπεδο ακαδημιών ήταν στην Προοδευτική, καθώς και στην Ελλάς Ποντίων την σεζόν που πέρασε.