Ο ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

 

 

 

Ο Σταμάτης Σταμούλης είναι από χθες αργά το απόγευμα Δευτέρας ο νέος προπονητής της Ελλάς Ποντίων στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά και ο οποίος διαδέχεται τον Στέφανο Μεϊμάρογλου, που αποτελεί παρελθόν από την Κυριακή το απόγευμα, μετά την ήττα της ομάδας από τον Αμπελακιακό, την τρίτη σερί ήττα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Ο Κορυδαλλιώτης Σταμάτης Σταμούλης, που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν στις ακαδημίες του συλλόγου, θα είναι πλέον ο νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος, καθώς και υπεύθυνος όλων των ακαδημιών της ομάδας. Ο 30χρονος Σταμάτης Σταμούλης αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στην Προοδευτική επί Σπύρου Μαραγκού, ενώ μετά την εισαγωγή του στην Γυμναστική Ακαδημία – όπου πήρε την ειδικότητα ποδοσφαίρου - αγωνίστηκε με τα Μετέωρα για πέντε χρόνια στην Δ΄ Εθνική και ακολούθησε ο Ατρόμητος Πειραιά. Μετέπειτα και λόγω σοβαρού τραυματισμού, ο νεαρός τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα. Ήταν στο τεχνικό τιμ του ΑΟ Κρυονερίου, που ανέβηκε κατηγορία στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ, μέλος του τεχνικού τιμ του Παράδεισου Αμαρουσίου, προπονητής στις επίσημες ακαδημίες της Γιουβέντους στην Ελλάδα, ενώ πέρυσι ήταν άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Λιθόπουλου στην Δόξα Πειραιά και μετέπειτα στις ακαδημίες της Προοδευτικής.
Ο Σταμάτης Σταμούλης μπαίνει αμέσως στα βαθιά, αλλά όπως μας τόνισε και ο ίδιος, με όρεξη, δουλειά και υπομονή, μπορεί τόσο αυτός όσο και οι παίκτες του να αλλάξουν την κατάσταση και η ομάδα σιγά, σιγά να κάνει βήματα προόδου.