ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

 

 

 

Μια ομάδα η οποία μέχρι τις 15 Αυγούστου 2016 δεν είχε διοίκηση, μια ομάδα η οποία ξεκίνησε με τα χίλια ζόρια το πρωτάθλημα, μια ομάδα η οποία στην αρχή της σεζόν ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, είναι η ομάδα που δείχνει ότι μπορεί να κάνει την ολική ανατροπή και μάλιστα στο υπόλοιπο των 11 αγωνιστικών για την λήξη του πρωταθλήματος, να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία ακόμη και χωρίς την διαδικασία των μπαράζ.
Ο λόγος για την Ελλάς Ποντίων, η οποία σήμερα το μεσημέρι Σαββάτου νίκησε εντός έδρας με το ευρύ 4-0 τη Νίκη Ρέντη για την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Πειραιά και έδειξε ότι ανεβαίνει συνεχώς. Μάλιστα με αυτή τη νίκη η Ελλάς Ποντίων έβαλε από κάτω τη Νίκη Ρέντη και ανέβηκε στην 13η θέση με 19 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 12 ήττες και τέρματα 19-33.
Τα γκολ για τη νίκη της Ελλάς Ποντίων σημείωσαν οι Μπίτσας (7΄), Μωυσιάδης Π. (51΄), Παπασκύρης (76΄) και Σεβαστόπουλος στο 88΄ το τελικό 4-0.
ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ναβροζίδης, Μαυρέλος, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Σιδερόπουλος, Μωυσιάδης Π., Παπασκύρης, Ηλιαδάκης (72΄ Πεφάνης), Μπίτσας (55΄ Περιβολάρης Π.), Κοσκινάς (81΄ Σεβαστόπουλος), Μωυσιάδης Κ.