…«ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ»

ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ!

iliadarx

 

 

Τελειωμό δεν έχουν οι… βόμβες της Ελλάς Ποντίων, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά.

Πριν από λίγες ώρες, ο Πρόεδρος Κώστας Φούντας και ο ένθερμος φίλος της ομάδας Βασίλης Μαυρίδης,… τίναξαν για ακόμη μία φορά… την μπάνκα στον αέρα, και μετά τις αποκτήσεις των Μπατή, Τρίψα, Γιαννόπουλου, Τσαγκάρη, Μηλιώνη, ανακοίνωσαν την απόκτηση του… Κανονιέρη, Σάββα Ηλιάδη, που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και τον Άγιο Ιερόθεο.

Πολύ ηχηρή και άκρως ποιοτική η μεταγραφή του 25χρονου επιθετικού Σάββα Ηλιάδη, ο οποίος έχει… ερωτική σχέση με το σκοράρισμα, όπως αποδεικνύει όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια, από όπου και αν πέρασε.

Μια μεταγραφή, που ενισχύει σε τεράστιο επίπεδο την επιθετική γραμμή της ομάδας και σίγουρα ο τεχνικός σωματείου Νίκος Παπαρούνης, θα έχει στην… φαρέτρα του, ένα ακόμη… φονικό επιθετικό όπλο!

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά του, ο Σάββας Ηλιάδης, την σεζόν 2014-2015 με την φανέλα του ΑΟ Περιστερίου στην Α΄ Αθήνας, έπαιξε σε 27 ματς πρωταθλήματος σημειώνοντας 21 γκολ, έχοντας σκοράρει αυτόν τον αριθμό τερμάτων σε 16 παιχνίδια.

Η εξαιρετική αυτή σεζόν, τον οδηγεί για δύο περιόδους από το 2015 έως το 2017 στην Καλλιθέα, που λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE.

Την χρονιά 2017-2018 φόρεσε τις φανέλες δύο ομάδων στην Α΄ Αθήνας, όπου συνολικά είχε 27 συμμετοχές και 19 γκολ. Στο α΄ μισό με τον ΑΟ Περιστερίου είχε 12 εμφανίσεις και 10 γκολ, ενώ στο υπόλοιπο της περιόδου, με τον Άρη Πετρούπολης έπαιξε σε 15 ματς και σημείωσε 9 γκολ.

Την επόμενη χρονιά, 2018-2019, με την φανέλα του ιστορικού Φωστήρα Ταύρου στην Α΄ Αθήνας, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, έχοντας… σπάσει τα κοντέρ, με 30 συμμετοχές και 25 γκολ, που πέτυχε σε 17 ματς.

Στο α΄ μισό της περιόδου 2019-2020, αγωνίστηκε με τον «Φονέα των Γιγάντων» στην Γ΄ Εθνική, όπου ήταν πρώτος σκόρερ με 5 γκολ, ενώ τον Ιανουάριο του 2020, άλλαξε ομάδα, αλλά όχι κατηγορία, καθώς μετακινήθηκε στον Άγιο Ιερόθεο, όπου και εκεί σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα μέχρι την διακοπή λόγω του κορωνοϊού, έκανε αισθητή την αγωνιστική παρουσία του.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο ένθερμος υποστηρικτής της Ελλάς Ποντίων, Βασίλης Μαυρίδης, το «Πολυβόλο», Σάββας Ηλιάδης και ο Πρόεδρος Κώστας Φούντας.

 

 

CITYCAROK