ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Η SPILIOS SPORTS!

 

 

front

 

 

Μια από τις πιο επιτυχημένες, καλά οργανωμένες και αναπτυσσόμενες στον τομέα της, η εταιρεία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, η SPILIOS SPORTS, προχώρησε σε μία ακόμη ουσιαστική κίνηση / επένδυση, καθώς όλο το εύρος των υπηρεσιών της, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών της, μετακόμισε πιο κεντρικά και ήρθε στην πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω. Τα τελευταία έτη η εν λόγω εταιρεία, που ντύνει εκατοντάδες αθλητικούς συλλόγους σε όλη την χώρα – με κορυφαία την ομάδα της SUPERLEAGUE, τον Παναιτωλικό - είχε την έδρα της επί της οδού Μυκηνών, πλησίον του Μπαρουτάδικου! Η εταιρεία ξεχώριζε για τις εμπορικές επιδόσεις της στην χονδρική πώληση, αλλά ειδικά τα 2 με 3 τελευταία χρόνια, είχε και αλματώδη αύξηση στις λιανικές πωλήσεις. Ο – οικονομικός - δείκτης αυτός, αλλά και το αίτημα πολλών καταναλωτών για ευκολότερη πρόσβαση, οδήγησαν τον ιδιοκτήτη και επιχειρηματία κ. Γρηγόρη Σπήλιο στην στρατηγική απόφαση, η SPILIOS SPORTS, να μεταφερθεί στη νέα έδρα της, στην πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω – κτιριακό συγκρότημα Καλογερόπουλου – επί της Ιεράς Οδού.

 

Η SPILIOS SPORTS ειδικεύεται στην ένδυση Ποδοσφαιρικών συλλόγων - Βόλεϋ - Μπάσκετ – Χάντμπολ, κλπ., με προϊόντα της Ιταλικής εταιρείας ZEUS.  

 

SPILIOS SPORTS: ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 314 Πλατεία Δαβάκη Αιγάλεω (πλησίον σταθμού Μετρό Αγία Μαρίνα), Τηλ: 2155050662 – 211 4018850 – 6934 018850, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

SPILNEW