ΤΟ AQUAHALL ΣΤΟ 16ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

AQUA

 

 

Μπορεί να έχει μόνο λίγο χρονικό διάστημα, που έχει ξεκινήσει την λειτουργία του το νέο κατάστημα ειδών κολύμβησης στην πόλη μας το Χαϊδάρι, το AQUAHALL, αλλά μέσα σε αυτές τις λίγες μέρες η εν λόγω επιχείρηση δείχνει την… εξωστρέφεια της και δεν φοβάται να… πέφτει στα βαθιά!!!
Το AQUAHALL έκανε αισθητή την παρουσία του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (6 και 7 Μαϊου) στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας, όπου η κορυφαία ομάδα κολύμβησης, η Αθλητική Ένωση (ΑΕ) Χαϊδαρίου, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 16ο Κύπελλο Χαϊδαρίου με αγώνες για ηλικίες 9-10-11-12 ετών.
Μεταξύ, μάλιστα αυτών που το παρακολούθησαν, ήταν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μιχάλης Σελέκος, αλλά και ο μεγάλος Έλληνας Κολυμβητής και Ολυμπιονίκης, Σπύρος Γιαννιώτης, οι οποίοι επισκέφθηκαν και το περίπτερο του AQUAHALL (Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά: Η συνεργάτης του AQUAHALL κ. Ραμιώτου, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, ο ιδιοκτήτης του AQUAHALL κ. Χρήστος Σημαντήρας και ο Πρόεδρος της ΑΕ Χαϊδαρίου κ. Γιώργος Καπόγλου).
Ιδιοκτήτης του AQUAHALL είναι ένας… βέρος άνθρωπος του αθλητισμού, ο κ. Χρήστος Σημαντήρας, ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε κάποτε από τις πισίνες των κολυμβητηρίων, αλλά τελικά καριέρα έκανε με τις ποδοσφαιρικές φανέλες των ιστορικών ομάδων του Αιγάλεω και του Παναιγιάλειου στις Εθνικές Κατηγορίες. Φαίνεται ότι η αγάπη του για την κολύμβηση δεν ξεχάστηκε ποτέ και επένδυσε επιχειρηματικά στην πόλη μας, αλλά και στο άθλημα στο οποίο ξεκίνησε…
Το AQUAHALL βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαϊδαρίου (Αγωνιστών Στρατοπέδου 87-89) και διαθέτει ότι καλύτερο πάνω στον κολυμβητική αγωνιστική ένδυση, αλλά και στον τομέα των αξεσουάρ, που είναι απαραίτητος για μικρούς και μεγάλους, αντιπροσωπεύοντας τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.
Σε ένα καλαίσθητο κατάστημα, που σέβεται τον αθλητή και τον καταναλωτή, μπορείτε να βρείτε ή, και να παραγγείλετε ότι ακριβώς θέλετε, επειδή η κολύμβηση έχει την δική της προσωπικότητα και χαρακτήρα! Το AQUAHALL διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και δίνει σημασία στην λεπτομέρεια, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα σε αυτούς που ξέρουν και ευχαριστιούνται το άθλημα της κολύμβησης! Ένα κατάστημα από ανθρώπους του αθλητισμού, αποκλειστικά για όλους τους ανθρώπους της κολύμβησης στα δυτικά προάστια!


 AQUAHALL (κατάστημα ειδών κολύμβησης): Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 87-89, Χαϊδάρι, τηλ.: 211 4009054.

 

Q1

 

Q8

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο τεράστιος Έλληνας Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης και ο Χρήστος Σημαντήρας

 

Q12

 

Q11

 

 

Q10

 

Q7

 

Q6

 

Q1

 

 AQUAHALL (κατάστημα ειδών κολύμβησης): Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 87-89, Χαϊδάρι, τηλ.: 211 4009054.

 

Q5

 

Q4

 

Q16

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Αριστερά ο αδελφός του Χρήστου Σημαντήρα, Γιάννης, με μεγάλη πορεία και αυτός στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, δεν θα μπορούσε να λείψει από την δράση του AQUAHALL

 

Q15

 

Q14

 

Q13

 

Q2

 

Q3

 

AQUA

 

Q1

 

 

 AQUAHALL (κατάστημα ειδών κολύμβησης): Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 87-89, Χαϊδάρι, τηλ.: 211 4009054.