ΜΕ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΛΑΝΗ

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ERMARX

 

 

Ιστορικές οι μέρες που διανύει ο Ερμής Κορυδαλλού, καθώς το σωματείο της πόλης μας θα αγωνιστεί για 3η φορά στην 91χρονη πορεία του στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΠ, ενώ ως πρωτοπόρος στον 1ο όμιλο της Α΄ Πειραιά – 3 αγωνιστικές πριν το τέλος – ετοιμάζεται να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική για την σεζόν 2019-2020.

Χθες αργά το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019 η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κώστα Πρέκα και τους Αντιπροέδρους κ.κ. Ανδρέα Ποτηριάδη, Αποστόλη Τσιριωτάκη, είχε προγραμματίσει συνεδρίαση ΔΣ στα γραφεία που βρίσκονται στο πρώην Άσυλο. Θέμα της συνεδρίασης η οργάνωση για την συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιά, αγώνας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου (στις 4 το μεσημέρι η έναρξη) στο στάδιο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ».

Οι παράγοντες του Ερμή Κορυδαλλού έδωσαν πανηγυρικό τόνο σε αυτό το συμβούλιο, έχοντας καλέσει να παραστούν σε αυτό, τόσο ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Σταύρος Κασιμάτης, όσο και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης. Διαχρονικά στενές οι σχέσεις της ομάδας με την πόλη της Αγίας Βαρβάρας.

Στο συμβούλιο αυτό ο Πρόεδρος κ. Κώστας Πρέκας ενημέρωσε τους δύο Δημάρχους για όλη την φετινή πορεία του σωματείου, όπως επίσης για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού, αλλά και για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο Πρόεδρος του Ερμή ευχαρίστησε τους δύο πρώτους πολίτες του Κορυδαλλού και της Αγίας Βαρβάρας για την συμπαράσταση τους προς τον σύλλογο, ενώ ο Αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Ποτηριάδης, που έχει θητεύσει και ως Αντιδήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας, συμπλήρωσε στην αναφορά αυτή, για την διαχρονική βοήθεια του κ. Καπλάνη προς τον Ερμή Κορυδαλλού και ειδικά κατά την φετινή σεζόν, όταν οι «κυανόλευκοι» φιλοξενήθηκαν για εύλογο χρονικό διάστημα στα Ριμινίτικα, καθώς στο ΔΑΚ Κορυδαλλού γινόντουσαν εργασίες αποκατάστασης. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

 

 

AIXMOK

 

 

ERM2

 

 

ERM3

 

ERM4

 

ERM5

 

ERM6

 

 

AIXMOK