ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ: ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

 

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ (25 ΦΩΤΟ)

 

AUTHED

 

Πράγματι έχουν αλλάξει οι ρυθμοί της ζωής μας. Άγχος, στρες, κοινώς είμαστε στο… τρέξιμο, οπότε ένα σημείο των καιρών, που επιδρά αυτός ο τρόπος του σύγχρονου κόσμου, είναι και η κακή διατροφή ή, αν όχι η κακή διατροφή, είναι η σίτιση μας σε απαγορευτικές ώρες λόγω των πιεσμένων ωραρίων και της έλλειψης χρόνου!

Επειδή, όμως, οι εξαιρετικές ιδέες κυριαρχούν και δίνουν λύσεις, εδώ και λίγες μέρες, μία νέα άφιξη στον χώρο της σίτισης και της σωστής διατροφής, ήρθε και… κυριολεκτικά μας σώνει!

Ο λόγος για την επιχείρηση «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ» των συμπολιτών μας αδελφών Νίκου και Γιώργου Ραυτόπουλου (κεντρική φώτο), οι οποίοι έχοντας μεγάλη και επιτυχημένη παράδοση στον χώρο της εστίασης, πρωτοπορούν με ότι πιο φρέσκο υπάρχει!

Μία οικογενειακή επιχείρηση, κάθε μέρα από νωρίς της ημέρας (στις 12 το πρωί) έως τις 9 το βράδυ / ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, παράγει και μαγειρεύει, σπιτικά μαγειρευτά – και όχι μόνο – εδέσματα, που χωρίς κόπο για όλους εμάς… τους βιαστικούς, με ένα απλό τηλέφωνο έρχονται σε λίγα λεπτά στον χώρο μας, στο σπίτι μας ή, την εργασία μας.

Πλούσιος κατάλογος προϊόντων (στάνταρ καθημερινά πιάτα, αλλά και επιπρόσθετο μενού ανάλογα την ημέρα), μαγειρεμένα με… μεράκι και αγάπη, αλλά και με αγνά υλικά, μας αναπροσαρμόζουν την διατροφή μας και την κάνουν ισορροπημένη και υγιή.

Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, γύρους, μπέργκερ, πίτσες, κτλ., τα «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ» της οικογένειας Ραυτόπουλου, ρίχνουν όλο το βάρος, σε αυθεντικές και γνήσιες συνταγές της ελληνικής μεσογειακής κουζίνας, φερειπείν όπως: Παστίτσιο, Μοσχάρι Κοκκινιστό, Κοτόπουλου φούρνου, Γεμιστά, Σπαγγέτι και ποικιλία μακαρονάδων, Όσπρια όλων των ειδών, άλλα λαδερά (έκφραση που έλεγαν συνήθως οι προηγούμενες γενιές) μαγειρευτά χοιρινά, γιουβετσάκια, Βραστές σαλάτες, Ορεκτικά, Ψαρικά, κ.α.,… και του πουλιού το γάλα δηλαδή, τα οποία θα σας παραθέσουμε σε επόμενο ξεχωριστό άρθρο μας.

Εννοείται ότι οι τιμές είναι οι φτηνότερες, αλλά η ποιότητα των εδεσμάτων είναι κορυφαία. Η επιχείρηση έχει σπέσιαλ καθημερινό μενού για όλη την εβδομάδα (διατηρεί και κυρίως μόνιμα πιάτα), ενώ ξεχωριστές και πολύ συμφέρουσες είναι οι προσφορές από τα «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ» για ιδιώτες και εταιρείες, που επιθυμούν να «κλείσουν» αυτού του είδους τα πακέτα των μενού, όπως επίσης υπάρχουν και καθημερινές προσφορές ανάλογη παραγγελίες (π.χ. στα 2 μαγειρευτά πιάτα, ΔΩΡΟ 1 Σαλάτα)!

 

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ: Δελφών 83 Αιγάλεω (πλησίον ΤΕΙ), τηλ.: 210 5319722, 6989 927955, 6942 579711, DELIVERY: Καθημερινά 12:00 έως 21:00 (Κυριακή Κλειστά).

 

MAKMAGEIR

 

 

MAGEDOS

 

 

MG1

 

MG2

 

MG3

 

MG4

 

MG5

 

MG6

 

MG7

 

MG8

 

MG9

 

MG10A

 

 

MAGEDOS

 

 

MAKMAGEIR

 

 

MG11

 

MG12

 

MG13

 

MG14

 

MG15

 

MG16

 

MG17

 

MG18

 

MG19

 

MG20

 

 

MAGEDOS

 

 

MAKMAGEIR