PIZZA YESS: Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ «ΟΜΑΔΑ»

ΤΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΜΑΣ!

arxyees

 

Μία εικόνα χίλιες λέξεις, λένε οι Κινέζοι, και όπως παρατηρείτε στην αρχική φωτογραφία του θέματος μας… ετοιμοπόλεμη είναι – πάντα - η ομάδα… κρούσης, η ομάδα ντιλίβερι, της περίφημης PIZZA YESS, επί καθημερινής βάσης και ειδικά εν μέσω περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Οι καλύτεροι και οι πιο γρήγοροι των προαστίων μας, όπως οι κ.κ. της φωτογραφίας, από το μεσημέρι στις 12.30 έως το βράδυ στις 12.30, βρίσκονται πάντα άμεσα στον χώρο μας για να μας παραδώσουν τα ποιοτικά προϊόντα της PIZZA YESS!

Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν, η περίφημη YESS PIZZA, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνεχίζει να είναι στις επάλξεις και να τροφοδοτεί μέσω της υπηρεσίας ντιλίβερι όλους τους καταναλωτές της στις περιοχές Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, αλλά και στα όρια με το Σχιστό Κορυδαλλού και το Περιστέρι από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 12.30 το βράδυ.

Αγνά υλικά, αληθινό μεράκι, άμεση εξυπηρέτηση, οι καλύτερες τιμές, είναι όλα αυτά που συνιστούν την ξεχωριστή YESS PIZZA, η οποία σαρώνει στα δυτικά προάστια με τα κορυφαία προϊόντα της. ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 210 5812624

 

YESSNEW