«ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» Ο ΑΙΓΑΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

arxkouskif

 

 

Πάρα πολύ δύσκολη, λόγω των λοκ-ντάουν, η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, που ολοκληρώθηκε, αλλά η πλέον επιτυχημένη για τον Αιγαλιώτη (γέννημα – θρέμμα) νεαρό προπονητή, Νίκο Κούστα, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του την Κηφισιά, στην κατάκτηση του τίτλου της Γ΄ Εθνικής, αλλά και μέσω των μπαράζ της ΕΠΟ, στην άνοδο στην SL2. Τεράστια επιτυχία.

Και επειδή, ο Νίκος Κούστας, έχει ολίγον τα… γούρια του, θέλει να κλείνει τις σεζόν, όπως τις ανοίγει…

Πριν το ξεκίνημα της σεζόν 2020-2021, ο Νίκος Κούστας μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, είχαν γευματίσει στο γνωστό… αθλητικό στέκι, το οικογενειακό μεζεδοπωλείο, «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι (του γνωστού παράγοντα – πρώην Προέδρου του ΑΟ Χαϊδαρίου – κ. Τάκη Σπίνουλα), όπου έβαλαν τις βάσεις για όλη την χρονιά… Και όλα πήγαν κατ’ ευχήν… με τον τίτλο και την άνοδο!

Και επειδή, οι… παραδόσεις… δύσκολα σπάνε, μετά την λήξη της σεζόν και αφού επήλθε η περίοδος της λεγόμενης… αποθεραπείας, ο Νίκος Κούστας και οι υπόλοιποι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουλίου 2021, έκλεισαν και γευστικά, επιτυχημένα, την σεζόν, με τραπέζωμα στο περίφημο μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»!

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, οι Γιώργος Νάτσης, Παναγιώτης Πομόνης, Λεωνίδας Κουβαράς, Νίκος Κούστας, Βασίλης Δερμάτης, Νίκος Τζανόγλου, σε αναμνηστική φώτο, στον αίθριο χώρο του εν λόγω κορυφαίου και… γούρικου καταστήματος εστίασης! Όπου όπως φαίνεται, το προτιμούν οι πρωταθλητές!

 

 

DDOKARX

 

 

sp3

 

 

sp4

 

 

sp2

 

 

sp4

 

 

DDOKARX