«ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Ο ΚΩΤΣΙΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

KATKOTS

 

 

Να μην επαναλαμβανόμαστε, καθώς τα έχουμε πει πολλές φορές, ότι η κορυφαία Ταβέρνα των περιχώρων μας, «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι, του γνωστού ποδοσφαιρόφιλου και παράγοντα (πρώην Πρόεδρος, νυν μέλος) του ΑΟ Χαϊδαρίου, Τάκη Σπίνουλα, αποτελεί μεγάλο αθλητικό στέκι! Και επίσης, ο Τάκης, δεν έχει κρύψει ποτέ του, τα παναθηναϊκά αισθήματα του…

Και τέτοιο αποτύπωμα, άκρως Παναθηναϊκό, είχε το βράδυ της χθεσινής Κυριακής 1 Αυγούστου 2021 για το εν λόγω κατάστημα εστίασης, καθώς στον αίθριο χώρο του για να γευματίσει, βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κώτσιρας.

Ο 29χρονος Αρκάς παίκτης (προέρχεται από τον Αστέρα Τρίπολης), λίγες ώρες μετά την επιστροφή της ομάδας του από την Ολλανδία, όπου ο Παναθηναϊκός προετοιμάστηκε για 2 εβδομάδες, βρέθηκε στο Χαϊδάρι, και φυσικά επέλεξε «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» για να περάσει καλά γευστικά και Παναθηναϊκά!

Προφανώς και ο Τάκης Σπίνουλας, δεν έχασε την ευκαιρία να γνωριστεί με τον ικανότατο ποδοσφαιριστή, να το ρίξουν στην παναθηναϊκή συζήτηση, να μιλήσουν γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανανεώνοντας εκ νέου το γευστικό ραντεβού τους!

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Γιάννης Κώτσιρας και δεξιά ο Τάκης Σπίνουλας.

 

 

KATTTD