ΕΣΒΗΣΕ ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΟ «ΧΙΩΤΙΚΟ» ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

 

ARXDK

 

 

Ήταν γενναίοι; Ήταν ριψοκίνδυνοι; Ήταν ονειροπόλοι; Ήταν ρομαντικοί; Έβλεπαν μπροστά; Ότι και να ήταν, πάντως το κέρδισαν το στοίχημα!

Ήταν λοιπόν, τον Μάρτιο του 2011, όταν στην δίνη της κρίσης, που πέρναγε η Ελλάδα, δύο ξαδέλφια, συμπολίτες μας, με καταγωγή από το Πυργί της Χίου, αψήφησαν προφανώς τα… ζοφερά δεδομένα, έκαναν την κρίση ευκαιρία (ήταν της… μοδός η έκφραση), και οι Σταμάτης και Φώτης Τσικής, πήραν στα χέρια τους το κατάστημα εστίασης (Υγειονομικού Ενδιαφέροντος) στην συμβολή των οδών Στρ. Καραϊσκάκη & Χίου στο Χαϊδάρι, δημιουργώντας, το περίφημο καφενείο «Οδός Χίου», το σπουδαίο Χιώτικο, για όλους εμάς! Από εκεί και πέρα, η ιστορία της επιτυχίας είναι εμφανής στις μέρες μας, εν έτει 2022!

Τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί εκτός από την επιτυχία, παρέμειναν αναλλοίωτοι, ως χαρακτήρες, γιατί στην καθημερινή τους επαφή με τους θαμώνες, παραμένουν απλοί, αυθεντικοί και εγκάρδιοι, δίνοντας κομμάτι από την ψυχή τους σε αυτό που κάνουν!

Έκλεισαν, λοιπόν, πριν λίγο καιρό τα 11 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, και πλέον τον Απρίλιο που διανύουμε, μπήκαν αισίως και με κάθε λαμπρότητα, στο 12ο έτος της επαγγελματικής σπουδαίας διαδρομής τους.

Από εμάς, σε αυτά τα δύο αληθινά χαμογελαστά παιδιά της πόλης, που όλοι τους αγαπούν, ευχόμαστε υγεία, να τα εκατοστίσουν, και κάθε επιτυχία στο διάβα τους!

 

 

makxiosdel

 

 

XD2

 

 

XD8

 

XD3

 

XD4

 

 

makxiosdel

 

 

XD1

 

XD5

 

XD6

 

XD7

 

 

makxiosdel