"ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ..."

 

 

3o gimn arxiki

 

 

Ο Εθελοντισμός δίνει νόημα και περιεχόμενο σε πανανθρώπινες αξίες, λιγότερο ή περισσότερο ξεχασμένες, όπως είναι η κοινωνική αλληλεγγύη, η κοινωνική προσφορά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Στις δύσκολες περιόδους στις οποίες ζούμε, δίνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο.
Είναι το αντιστάθμισμα στην κυριαρχία της τεχνολογίας και στην ηθική κατάπτωση των ανθρώπων, είναι το μέσο για ένα καλύτερο κόσμο, ένα κόσμο με χαμόγελο, με αγάπη, με ευτυχία.
Αυτό το νόημα έχει για εμάς η συμμετοχή των παιδιών σε τέτοιες δράσεις , γι αυτό τα προτρέπουμε και επικροτούμε την ενεργή παρουσία τους.
Ευχαριστούμε πολύ  το 15μελές και τους μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν, τους καθηγητές μας που συνδράμουν και στηρίζουν τις δράσεις μας κα Σεργιανίδου Τζένη και κο Χατζημηνά Ανδρέα , την υπεύθυνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω κα Σαμαρά Χαρούλα και φυσικά όλους τους συμπολίτες μας που με την δική τους πολύτιμη συνδρομή κατάφεραν να συγκεντρώσουν τόσο μεγάλη ποσότητα τροφίμων σε ένα μικρό συνοικιακό σουπερ μάρκετ !

 

        Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

               του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω

 

"Οι άνθρωποι γεγόνασιν αλλήλων ένεκα. Ή δίδασκε ούν ή φέρε."
μετάφραση  "Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν ο ένας για τον άλλο. Κοίταξε λοιπόν ή να τους διδάσκεις ή να τούς υποφέρεις "

Μάρκος Αυρήλιος, 121-180 μ.Χ., Ρωμαίος Αυτοκράτωρ

 

 

 

3o gimn 01

 

3o gimn 02

 

3o gimn 03

 

3o gimn 04

 

3o gimn 06

 

3o gimn 07

 

3o gimn 08

 

3o gimn 09

 

3o gimn 10

 

3o gimn 11

 

3o gimn 12

 

3o gimn 13