ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΤΡΕΞΕ

ΣΤΟΝ ΓΥΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

3o GIMN0 ARXIKI

 


Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου τριάντα μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω μαζί με την καθηγήτρια τους και μητέρες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μαζί με δεκάδες άλλους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, πήραν μέρος  στον Γύρο του Αιγάλεω που έγινε στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος στις 29 Σεπτεμβρίου 1944.
Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς, και αυτούς που τερμάτισαν αλλά κι αυτούς που εγκατέλειψαν κατά τη διάρκεια της  διαδρομής, γιατί όλοι τους κατάφεραν και  “απαρνήθηκαν” τον πρωινό κυριακάτικο  ύπνο τους για να συμμετάσχουν σε μια συλλογική δράση  που στόχευε  στην βιωματική διατήρηση της ιστορικής  μνήμης της κοινότητας.
Συγχαρητήρια στους δρομείς  που πρώτευσαν στον Γύρο αλλά και σε αυτούς που τερμάτισαν τελευταίοι, γιατί παρά την κούραση δεν το έβαλαν κάτω και ολοκλήρωσαν την προσπάθεια.
Συγχαρητήρια στις μητέρες του Συλλόγου Γονέων, καθώς και σε όλους τους εθελοντές, που βρίσκονταν κατά μήκος της διαδρομής και φρόντιζαν να μας καθοδηγούν σωστά, να μας προσφέρουν νερό και να μας ενθαρρύνουν και που περίμεναν υπομονετικά μέχρι να περάσει και ο τελευταίος δρομέας. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

 

3o GIMN01

 

3o GIMN02

 

3o GIMN03

 

3o GIMN05

 

3o GIMN04