ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

ΑΥΓΟΥΛΕΑ - ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

 

 

AFISA 01jpg

 

    Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο πλαίσιο των Πασχαλινών ανθρωπιστικών δραστηριοτήτων του Σχολείου, την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρες 09:30-17:00,  διοργανώνουν το «Πασχαλινό Πανηγύρι», μια μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή  στον χώρο του Σχολείου με Ανοιξιάτικη-Πασχαλινή Αγορά και ενδιαφέρουσες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η Ανοιξιάτικη-Πασχαλινή Αγορά περιλαμβάνει εξαιρετικά προϊόντα ελλήνων παραγωγών σε πολύ καλές τιμές, εποχιακά είδη (λαμπάδες, μαγιάτικα στεφάνια, πασχαλινές χειροποίητες δημιουργίες), μεγάλη ανθαγορά, χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα και κοσμήματα,  γλυκίσματα-αρτοποιήματα κ.α.

Aτέλειωτο  παιχνίδι και διασκέδαση προσφέρουν οι «Αθλητικές Περιπέτειες»  με Pedal-Go Cart, Box Hockey,  δύο αθλητικά τραμπολίνο με δίχτυ προστασίας και φουσκωτό για τους μικρότερους φίλους του Σχολείου.

Κι ακόμα το «Εργαστήρι του Λαγού» για παιδιά προσχολικής ηλικίας και Δημοτικού, «Εργαστήρι Πασχαλινού-Μαγιάτικου Στεφανιού» για ενήλικες, Παζάρι Βιβλίου, Παιχνίδια Στρατηγικής και Δεξιοτήτων από την εταιρεία Κάισσα, Προβολή Κινηματογραφικής Ταινίας, Πασχαλινό

Καραμελοποιείο  και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα.

 Την ίδια μέρα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής τα οποία θα προσφέρει το Σχολείο στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των όμορων Δήμων.

Όλα τα έσοδα του «Πασχαλινού Πανηγυριού» θα δοθούν για την υποστήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού» και άλλων ανθρωπιστικών φορέων και οργανώσεων.