ΟΙ ΑΦΟΙ ΛΙΒΕΡΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ!

 

 

 

Φουλ οι κινήσεις για το ξεκαθάρισμα και την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού στην Ιεράπολη ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ. Πριν από λίγο η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιάννη Γρηγοριάδη προχώρησε στην απόκτηση των αδελφών Λιβέρη, του Νίκου (φώτο αριστερά) και του Γιάννη (φώτο δεξιά), οι οποίοι εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας και έρχονται να προσδώσουν ποιότητα και φρεσκάδα στο αγωνιστικό κομμάτι.
Ειδικά η απόκτηση του Νίκου Λιβέρη, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Ιεράπολη, καθώς ο 18χρονος ταλαντούχος παίκτης θεωρείται από τα καλύτερα και πιο εξελίξιμα ταλέντα της πόλης μας. Ο Νίκος Λιβέρης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Αιγάλεω και ο Γιάννης Γρηγοριάδης με τους συνεργάτες του κινήθηκαν πολύ γρήγορα για να τον κάνουν δικό τους. Ο 18χρονος χαρισματικός επιθετικογενής μέσος, την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2015-2016) είχε 24 συμμετοχές με την ΑΕ Αιγάλεω και 7 γκολ, ενώ πέρυσι (2014-2015) 14 αγώνες και ένα (1) γκολ, ενώ προέρχεται από την ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω.
Ο αδελφός του, ο 22χρονος Γιάννης Λιβέρης, έπειτα από δύο χρόνια επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών και πλέον μπαίνει δυνατός και έτοιμος για να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του. Ο Γιάννης Λιβέρης προέρχεται από τις ακαδημίες του Αιγάλεω.