ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

 

 

Πολύ δουλειά έχει πέσει στην Ιεράπολη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ και η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, αλλά και σχετικά με μεταγραφικούς στόχους. Χθες αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι οι παράγοντες της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία και ανανέωσαν την συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν με τους Στάθη Κατσικογιάννη (φώτο αριστερά) και Μάνο Γονιδάκη (φώτο δεξιά).
Ο Στάθης Κατισκογιάννης, γέννημα – θρέμμα του συλλόγου, παρά το νεαρό της ηλικίας του (21 ετών) είναι βασικό στέλεχος του σωματείου εδώ και τέσσερα χρόνια, κάνοντας γεμάτες χρονιές. Ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2015-2016) είχε 22 συμμετοχές και 6 γκολ, την σεζόν 2014-2015 είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ, την περίοδο 2013-2014 είχε 27 παιχνίδια και 2 γκολ, ενώ το 2012-2013 είχε 23 συμμετοχές και 4 γκολ.
Στην ομάδα παρέμεινε όπως αναφέραμε και ο πολύπειρος Μάνος Γονιδάκης, ο οποίος ήρθε στις αρχές της περασμένης σεζόν στην Ιεράπολη, όπου ήταν και παλιότερα (2013-2014), για να περάσει και 2 χρόνια και από τα Αστέρια Δραπετσώνας.
Να σημειώσουμε ότι έως τώρα η Ιεράπολη έχει αποκτήσει τους Νίκο Λιβέρη, Γιάννη Λιβέρη, Πέτρο Δελαπόρτα, Βαγγέλη Κωσταρά, έχουν αποχωρήσει οι Ραματιάς, Κονσολένας, Πλουμάτος, Αθανασιάδης, ενώ ανανέωσαν οι Πέττας, Γκιωνάκης, Τριανταφυλλόπουλος.