ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ

 

 

Δεν σταματούν να οργανώνουν και τα μετουσιώνουν τα πλάνα τους σε πράξεις στην Ιεράπολη Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Η διοίκηση της ομάδας υπό τον πρόεδρο κ. Γιάννη Γρηγοριάδη και σε συνεργασία με τον τεχνικό Σταύρο Παπαπαναγιώτου συνεχίζουν να κινούνται σε όλους τους τομείς για την πλήρη επάνδρωση του ρόστερ. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο σύλλογος ανανέωσε την συνεργασία του με τέσσερις ακόμη παίκτες και πιο συγκεκριμένα με τους Χρήστο Τρέβλα, Άγγελο Κιρκιλή, Λοϊζο Λαγκαδίτη και Νίκο Στρίμπελ. Η φιλοσοφία της ομάδας δείχνει ότι θα στηριχθούν όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές και πάνω σε αυτούς θα «χτίσει» ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου.
Να σημειώσουμε ότι έως τώρα η Ιεράπολη έχει αποκτήσει τους Νίκο Λιβέρη, Γιάννη Λιβέρη, Πέτρο Δελαπόρτα, Βαγγέλη Κωσταρά, έχουν αποχωρήσει οι Ραματιάς, Κονσολένας, Πλουμάτος, Αθανασιάδης, ενώ ανανέωσαν οι Πέττας, Γκιωνάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κατσικογιάννης και Γονιδάκης.
Ο 21χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Τρέβλας (φώτο - πρώτος από δεξιά), ήρθε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι από τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου και την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο βασικός πορτιέρο με 18 συμμετοχές. Ο 18χρονος Άγγελος Κιρκιλής (φώτο - πρώτος από αριστερά), που αγωνίζεται επί το πλείστον στην μεσαία γραμμή, παρά το νεαρό της ηλικίας του, τα δύο τελευταία χρόνια είχε γεμάτες σεζόν με την Ιεράπολη. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 21 συμμετοχές, ενώ την περίοδο 2014-2015 είχε 22 παιχνίδια. Ανάλογη περίπτωση και αυτή του 18χρονου πολυσύνθετου Νίκου Στρίμπελ (φώτο - δεύτερος από αριστερά), ο οποίος το 2015-2016 είχε 13 συμμετοχές, το 2014-2015 18 συμμετοχές και το 2013-2014 14 συμμετοχές. Τέλος, στην ομάδα ανανέωσε και ο συμπολίτης μας Λοίζος Λαγκαδίτης (φώτο - δεύτερος από δεξιά). Ο 19χρονος αμυντικός χαφ ήρθε στην ομάδα πέρυσι τον Σεπτέμβριο και έπαιξε την σεζόν που ολοκληρώθηκε σε 16 παιχνίδια.