ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!

 

 

 

Με το δεξί θέλει να μπει η Ιεράπολη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς αύριο Σάββατο 1 Οκτωβρίου (γήπεδο Οριζομύλων στις 4.30 – διαιτητής ο Αθανασόπουλος με βοηθούς τους Μεζίνη και Σαμπάνη) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής υποδέχεται τον Φωστήρα Καισαριανής. Η ομάδα της πόλης μας, που πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές και έχει ισχυροποιηθεί, θα παραταχθεί με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση της. Ο προπονητής του σωματείου κ. Σταύρος Παπαπαναγιώτου αντιμετωπίζει ευχάριστο… «πονοκέφαλο», καθώς σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας είχε στην διάθεση του περί τους 30 παίκτες και άρα πάρα πολλές επιλογές στην διάθεση του. Για τον αυριανό αγώνα, όμως, σίγουρα δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος και πρώτος σκόρερ της ομάδας Σάκης Πέττας, καθώς και οι τραυματίες Κανταρτζής (κάταγμα στον αστράγαλο), Γκιωνάκης (κάκωση μεταταρσίου), Τριανταφυλλόπουλος (χτύπημα στα πλευρά), Αθανασιάδης (ακολουθεί αγωγή για τον μηνίσκο).
Όσο αφορά τις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, εκτός από τα φιλικά η Ιεράπολη έδωσε και δύο αγώνες για το κύπελλο της ΕΠΣΑ, όπου στην α΄ φάση προκρίθηκε με το επιβλητικό 7-0 (εντός έδρας) 7-0 επί του Προμηθέα, ενώ στην β΄ φάση αποκλείστηκε από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης χάνοντας εντός έδρας με 5-0.
Παραθέτουμε τις συνθέσεις της Ιεράπολης στα δύο παιχνίδια…

 

ΙΕΡΑΠΟΛΗ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 7-0 (σκόρερ: Σπάρος 4, Τριανταφυλλόπουλος 2, Ν. Λιβέρης)
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέβλας, Τουλιαγκάνοφ, Μούκας (63΄ Νάκος), Δελαπόρτας, Προεστάκης (46΄ Κωσταράς), Λαγκαδίτης, Κιρκιλής, Ν. Λιβέρης, Τριανταφυλλόπουλος (55΄ Παρασκευόπουλος), Κατσικογιάννης, Φ. Σπάρος.

 

ΙΕΡΑΠΟΛΗ – ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-5
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Γ., Τουλιαγκάνοφ, Ραπτόπουλος, Δελαπόρτας, Λαγκαδίτης, Κιρκιλής, Αποστολόπουλος (65΄ Τυριακίδης), Λιβέρης, Τριανταφυλλόπουλος (71΄ Σταύρου), Κατσικογιάννης, Σπάρος Φ. (55΄ Παρασκευόπουλος).