ΣΟΚ ΜΕ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ…!!!

 

 

 

Πήγε με (για) μαλλί και βγήκε κουρεμένος (κατά την προσφιλή λαϊκή ρήση) ο Γιάννης Ραπτόπουλος (φώτο). Ο έμπειρος παίκτης της Ιεράπολης στην βραδινή προπόνηση της Πέμπτης… απεκόμισε 11 ράμματα στο κεφάλι και ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς δεν χτύπησε στο πρόσωπο για να έχουμε άλλα… Σε μια φάση της προπόνησης ο Ραπτόπουλος προσπαθώντας να ανακόψει την μπάλα έπεσε στο όρια γηπέδου – πλάγιας γραμμής, όπου ήταν τοποθετημένα μικρά τερματάκια, και εκεί το κεφάλι του προσέκρουσε σε σίδερο με αποτέλεσμα να προκληθεί ο βαρύς τραυματισμός. Για λίγα εκατοστά (πιο κάτω ήταν το μάτι του) γλίτωσε τα χειρότερα ο δυναμικός αμυντικός. Πλέον για τις επόμενες, τουλάχιστον, 15 μέρες και μέχρι να βγάλει τα ράμματα, ο Ραπτόπουλος θα είναι εκτός πλάνων για τις υποχρεώσεις της Ιεράπολης.
Ένα, λοιπόν, ακόμη πρόβλημα, που προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα, που αντιμετωπίζει ο προπονητής της Ιεράπολης Σταύρος Παπαπαναγιώτου σχετικά με τον αυριανό (Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί στο γήπεδο Πεύκης) εκτός έδρας αγώνα με τον Αετό Καλλιθέας για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Απόντες θα είναι ακόμη οι μακροχρόνια τραυματίες Κανταρτζής, Γκιωνάκης, Αθανασιάδης, ο τιμωρημένος Πέττας, ενώ αμφίβολος παραμένει ο έμπειρος Τριανταφυλλόπουλος.
Αντίθετα, όμως, με τους παραπάνω ο Παπαπαναγιώτου θα έχει δύο νέες προσθήκες στην διάθεση του, τους νεοαποκτηθέντες Κορδαλή και Πελεγρίνη, των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν. Ο 20χρονος μέσος Κώστας Κορδαλής αποκτήθηκε από τον Ορφέα Αιγάλεω, ενώ ο 34χρονος στόπερ Βασίλης Πελεγρίνης έπαιζε σε ομάδες του Πειραιά (Ολυμπιάδα, Νέοι Δραπετσώνας, Φαληρικός).
Η ομάδα της πόλης μας προέρχεται από νικηφόρο ξεκίνημα στην πρεμιέρα με το υπέρ της εντός έδρας 2-0 επί του Φωστήρα Καισαριανής, ενώ ο Αετός Καλλιθέας έχασε εκτός έδρας από τους Λέοντες με 2-0. Στις τάξεις της φιλόδοξης Ιεράπολης το κλίμα είναι πολύ καλό και σίγουρα η ομάδα μπορεί να πετύχει εκ νέου θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Αετό Καλλιθέας.