ΚΑΓΚΟΥΡΟ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

 

 

Οριστικά παρελθόν από την ομάδα της Ιεράπολης θα αποτελέσει από τις 3 Δεκεμβρίου ο Μάκης Αθανασιάδης, καθώς αποχωρεί από την Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση στην Αυστραλία. Ο έμπειρος παίκτης είχε κάνει τα έγγραφα του εδώ και δύο μήνες και η απάντηση, αλλά και η επίσημη πρόσκληση, από τις αρχές της χώρας της Ωκεανίας, ήρθε πριν λίγες μέρες. Στην Αυστραλία ζει ο αδελφός του Μάκη Αθανασιάδη και αυτό έκανε ευκολότερη την μετάβαση του στην μακρινή χώρα, όπου ο συμπολίτης μας θα έχει καλύτερες επιλογές σχετικά με την επαγγελματική του αποκατάσταση.
Ο Αθανασιάδης, το περασμένο καλοκαίρι είχε αποχωρήσει για λίγο διάστημα από την ομάδα, καθώς είχε μεταγραφεί στον Ολ. Περάματος, αλλά έπειτα από ένα μήνα ο έμπειρος στόπερ, επέστρεψε και πάλι στην Ιεράπολη, όπου μάλιστα ήδη έχει κάνει και μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Ο Μάκης Αθανασιάδης είχε έρθει το 2013 στην ομάδα της πόλης μας, ενώ πιο πριν και για δύο χρόνια ήταν στην Θύελλα Περιστερίου. Την σεζόν που πέρασε (2015-2016) ο Αθανασιάδης είχε 22 συμμετοχές με την Ιεράπολη στην Γ΄ ΕΠΣΑ, την περίοδο 2014-2015 είχε 25 και το 2013-2014 είχε 24 παιχνίδια.