ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ

 

ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

 

 

 

Με επιστολή του στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος της Ιεράπολης κ. Γιάννης Γρηγοριάδης (κεντρική φώτο) αναφέρει σχετικά με την επιτυχημένη σεζόν της ομάδας, η οποία «σφραγίστηκε» με την άνοδο στην Β΄ ΕΠΣΑ: «Με αφορμή το τέλος της επίσημης ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-2017, θέλω μέσω της εφημερίδας σας να κάνω μια αναδρομή της προσπάθειας του Δ.Σ. του ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ και να ευχαριστήσω παράλληλα όλους όσοι με διάφορους τρόπους βοήθησαν την προσπάθειά μας. Συγκεκριμένα το Νοέμβρη του 2015, κάποιοι παιδικοί φίλοι και γνωστοί που μας έδενε η αγάπη για την Ιεράπολη, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα στην οποία παίξαμε ποδόσφαιρο, την ομάδα της γειτονιάς μας, η οποία βρισκόταν σε δεινή κατάσταση στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της τελευταίας κατηγορίας στην Αθήνα. Δυστυχώς στην πορεία κάποιοι για δικούς τους προσωπικούς λόγους αποχώρησαν. Η παρέα που απέμεινε με λίγους, αλλά πεισματάρηδες φίλους προσπάθησε να βελτιώσει κάποια πράγματα στην οργάνωση και λειτουργία της ομάδας και να εμφυσήσει το πνεύμα της οικογένειας. Με λάθη, παραλείψεις και αβλεψίες, που μπορεί να κάνουν όσοι δεν διατέλεσαν ποτέ επαγγελματίες παράγοντες, η παρέα μας δεκαοκτώ μήνες μετά, κατόρθωσε αυτό που φαίνονταν ακατόρθωτο. Να βοηθήσει την ομάδα μετά από χρόνια να ανέβει στην Β΄ Κατηγορία της Αθήνας. Με αφορμή λοιπόν αυτή την προσπάθεια θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που συμμετείχαν στο Δ.Σ. της ομάδας και με τον τρόπο του ο κάθε ένας συνέβαλε στην επιτυχία αυτή. Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που μας συντρόφευαν σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, με όλες τις καιρικές συνθήκες, δίνοντας δύναμη στους ποδοσφαιριστές. Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα σωματεία της πόλης μας για την συνεργασία που είχαμε (να υπενθυμίσω πως παίκτες από όλες σχεδόν τις ομάδες του Αιγάλεω αγωνίστηκαν εφέτος στην ομάδα μας). Επιπρόσθετα τους φίλους που συνέδραμαν χρηματικά όσο μπορούσε ο κάθε ένας σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.
Ένα ευχαριστώ ακόμη πρέπει να αποδοθεί στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Νικητάκη και στον φίλο, πρώην πρόεδρο και Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Χατζηκώστα, που με τις ενέργειες τους έλυσαν πολλά προβλήματα στο γήπεδο της ομάδας μας.
Μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιπρόεδρο του Α.Ο. Αιγάλεω κ. Α. Τιρτιράκη για την βοήθειά του στην ομάδα, όπως επίσης και στον ιδιοκτήτη του «Κοσμοπολίτικον» κ. Κώστα Νικολάου για την χορηγία στην ομάδα μας. Δεν πρέπει να ξεχάσω να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες της πόλης μας για την άμεση υποστήριξη τους όποτε τους ζητήθηκε να συνδράμουν με δώρα τις εκδηλώσεις της ομάδας. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνω στον φίλο μας και πρώην πρόεδρο της ομάδας κ. Σάκη Φωτεινό, που στηρίζει την ομάδα παρέχοντας στους αθλητές δωρεάν αποκατάσταση τραυματισμών στο φυσιοθεραπευτήριο που διατηρεί.
Κλείνοντας θέλω το πιο μεγάλο ευχαριστώ να το αφιερώσω στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι χωρίς να έχουν καμία χρηματική απολαβή (αντίθετα υπήρξαν φορές που πλήρωναν κυριολεκτικά από την τσέπη τους) κατόρθωσαν με επιμονή και υπομονή να γράψουν και αυτοί το όνομα τους στην μεγάλη ιστορία της ομάδας μας. Προσωπικά τους ευχαριστώ για όλα τα παραπάνω αλλά και για το ήθος που διαθέτουν και κάνουν την συνεργασία αποδοτικότερη και ουσιαστικότερη.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όσους συνέβαλαν σε αυτό το υπέροχο ταξίδι».


Με τιμή – Γιάννης Γρηγοριάδης