ΜΕ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΠΣΑ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

 

 

Με τον Σταύρο Παπαπαναγιώτου (φώτο) στον πάγκο της πορευτεί στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2017-2018 η ιστορική Ιεράπολη. Οι παράγοντες του αιγαλιώτικου σωματείου είχαν το τελευταίο τους ραντεβού με τον ικανότατο προπονητή το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όπου οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους.
Για αυτούς που γνωρίζουν καλά τα πράγματα στην Ιεράπολη, αυτή η συμφωνία των δύο πλευρών αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη, καθώς ο εν λόγω τεχνικός όλα αυτά τα 2,5 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο. Ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου ανέλαβε την Ιεράπολη τον Μάρτιο του 2015 και από τότε σιγά – σιγά «έχτισε» ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο είχε ανοδική πορεία, με αποκορύφωμα την σεζόν που ολοκληρώθηκε και η ομάδα κέρδισε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, έπειτα από αρκετά χρόνια. Ο Πειραιώτης προπονητής, είδε πέρυσι το καλοκαίρι την ομάδα του να ενισχύεται κατά πολύ και με πολλά νέα πρόσωπα. Ο Παπαπαναγιώτου διαχειρίστηκε άψογα το υλικό που είχε στα χέρια του και δημιούργησε ένα από τα καλύτερα σύνολα της κατηγορίας, φτάνοντας στην δίκαιη άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας.
Ήδη ο σύλλογος, μετά και την παραμονή του Σταύρου Παπαπαναγιώτου, προχωράει στην επόμενη μέρα που είναι ο προγραμματισμός ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2017-2018. Διοίκηση και Παπαπαναγιώτου ξεκινούν τις επαφές με τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του σωματείου και κατόπιν θα ακολουθήσουν οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις με νέα πρόσωπα.