ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΜΕ ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΟΙ ΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΡΟΣ

 

 

 

Λίγο χρονικό διάστημα πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ και οι ιθύνοντες την ομάδα της Ιεράπολης συνεχίζουν να «κλείνουν» όλες τις υποθέσεις που αφορούν το ρόστερ.
Πριν λίγα 24ωρα ο αιγαλιώτικος σύλλογος προχώρησε σε δύο ακόμη ανανεώσεις, καθώς στην ομάδα θα συνεχίσουν για δεύτερη σερί σεζόν, τα αδέλφια Φάνης και Γιάννης Σπάρος. Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε κάποιες επιμέρους διαδικασίες, διότι οι δύο 19χρονοι παίκτες, είχαν έρθει στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικοί από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Οι διοικούντες την Ιεράπολη τις περασμένες μέρες ήρθαν σε εκ νέου συμφωνία με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και έτσι οι παίκτες θα συνεχίσουν ως δανεικοί στην Ιεράπολη και την σεζόν 2017-2018.
Ο Φάνης Σπάρος (αριστερά στην φώτο) είναι επιθετικός και την σεζόν (2016-2017) που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ είχε 22 συμμετοχές και 3 γκολ (στο πρωτάθλημα) με την Ιεράπολη, ενώ ο αδελφός του, ο τερματοφύλακας Γιάννης Σπάρος (δεξιά στην φώτο) είχε 12 συμμετοχές.
Με σχετική ανακοίνωση το ΔΣ της Ιεράπολης ευχαριστεί την ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου για τον δανεισμό των Γιάννη και Φάνη Σπάρου.