ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

 

ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ΒΕΡΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

 

 

Σοκ στην Ιεράπολη, ακριβώς με την έναρξη της προετοιμασίας και λίγο πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ, καθώς όπως έγινε γνωστό ο νυν προπονητής της ομάδας Σταύρος Παπαπαναγιώτου (αριστερά στην φώτο) αποχωρεί για σοβαρούς λόγους και από σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 2017, τον αντικαθιστά και αναλαμβάνει καθήκοντα νέου τεχνικού ο Γιαννούλης Βέρρας (δεξιά στην φώτο).
Ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της σεζόν ενημέρωσε τους παράγοντες του σωματείου ότι αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και στις αρχές Σεπτεμβρίου πρέπει να υποβληθεί σε μία πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση, χωρίς, όμως, να γνωρίζει το χρονικό διάστημα ίασης που θα χρειαστεί για να επανέλθει πλήρως στις επαγγελματικές και ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του. Ο νεαρός και ικανότατος προπονητής, με τον οποίο η Ιεράπολη τον περασμένο Μάϊο πανηγύρισε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, έκρινε σκόπιμο και λογικό να ενημερώσει ο ίδιος τους ιθύνοντες τον σύλλογο, ζητώντας παράλληλα την αντικατάσταση του σε αυτό το χρονικό σημείο, προκειμένου η Ιεράπολη να ξεκινήσει συντεταγμένα την προετοιμασία της και να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Σίγουρα ήταν μία είδηση η οποία στεναχώρησε τους παράγοντες της ομάδας, αλλά δεν μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά. Σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα που είχαν στην διάθεση τους οι διοικούντες την ομάδα και ενώ χθες Δευτέρα στην έναρξη της προετοιμασίας και την πρώτη προπόνηση το παρών έδωσε ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου, η Ιεράπολη ήρθε σε συμφωνία με τον Γιαννούλη Βέρρα, ο οποίος σήμερα Τρίτη το απόγευμα θα είναι στο γήπεδο των Οριζομύλων και θα παραλάβει από τον προκάτοχο του.
Ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου ανέλαβε την Ιεράπολη τον Μάρτιο του 2015 και από τότε σιγά – σιγά «έχτισε» ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο είχε ανοδική πορεία, με αποκορύφωμα την σεζόν που ολοκληρώθηκε και η ομάδα κέρδισε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, έπειτα από αρκετά χρόνια.
Ο Γιαννούλης Βέρρας, είχε λύσει την συνεργασία του πριν δύο μήνες με τον Κρόνο Αιγάλεω, όπου ήταν από τις αρχές του Ιανουαρίου 2017, ενώ πιο πριν ήταν για 3 χρόνια στην ΑΕ Αιγάλεω, σύλλογο στον οποίο είχε έρθει από τον Χολαργό.