ΑΠΟ ΚΡΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΕ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ!

 

 

 

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τη νεοφώτιστη στην Β΄ Αθήνας, Ιεράπολη, η οποία συνεχίζει την ενίσχυση της. Χθες αργά το απόγευμα Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2017 έγινε γνωστό ότι ο ιστορικός σύλλογος απέκτησε τον Γιάννη Καραμάνογλου (κεντρική φώτο) από τον συμπολίτη Κρόνο Αιγάλεω, παίκτη για τον οποίο είχε εξαιρετική άποψη ο προπονητής της Ιεράπολης κ. Γιαννούλης Βέρρας, καθώς συνυπήρξαν μαζί στον Κρόνο Αιγάλεω στο β΄ μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.
Η έλευση του Γιάννη Καραμάνογλου στην Ιεράπολη έρχεται να προσδώσει περαιτέρω δυναμική και ποιότητα στον σύλλογο ενόψει των δύσκολων αγωνιστικών απαιτήσεων του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ, καθώς ο εν λόγω έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις, αλλά και τα προσόντα για να στηρίξει τη νέα του ομάδα.
Ο 30χρονος Καραμάνογλου (γεννηθείς το 1987), αγωνίζεται ως επί το πλείστον δεξιός οπισθοφύλακας, αλλά καλύπτει με την ίδια ευχέρεια όλη την πτέρυγα του, ενώ στον Κρόνο Αιγάλεω ο Βέρρας τον χρησιμοποιούσε τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και ως ανασταλτικό μέσο.
Ο νέος παίκτης της Ιεράπολης ξεκίνησε την σεζόν 2004-2005 στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω παίζοντας στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ από την επόμενη σεζόν και για τέσσερα (4) χρόνια έπαιξε με τον Πανπυργιακό Κεφαλλονιάς στην α΄ τοπική κατηγορία του νησιού και την Δ΄ Εθνική. Ακολούθως συνέχισε για μία σεζόν με τον ΑΟ Εικοσιμία Κεφαλλονιάς, όπου κατέκτησε εκ νέου το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας και την περίοδο 2011-2012 μεταγράφηκε στον ιστορικό Αργοναύτη Πειραιά και το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΠ. Από την σεζόν 2012-2013 έως και τον Ιανουάριο του 2016 αγωνίστηκε με τον Φαληρικό για δύο χρόνια στην Β΄ Πειραιά και άλλο ενάμισι (1,5) χρόνο στην Α΄ Πειραιά, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2016 (7-2-2016) έως και προχθές ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Κρόνου Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ. Στο β΄ μισό της περιόδου 2015-2016 είχε με την πρώην ομάδα του 8 συμμετοχές, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε «έγραψε» στο… κοντέρ 23 συμμετοχές και 1 γκολ.