ΖΙΩΓΑΣ ΑΝΤΙ ΨΥΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

ZIEP

 

 

 

Εξελίξεις όσο αφορά την τεχνική ηγεσία της ιστορικής Ιεράπολης ενόψει της νέας σεζόν 2018-2019, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος για 2η σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Παρελθόν από τον πάγκο του σωματείου αποτελεί ο προπονητής Θανάσης Ψύλλιας (δεξιά φώτο), ενώ το «τιμόνι» της Ιεράπολης αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Ζιώγας (φώτο αριστερά).
Μετά την αποχώρηση του Γιαννούλη Βέρρα από την Ιεράπολη τον περασμένο Ιούνιο, στην τεχνική ηγεσία τον διαδέχθηκε ο Θανάσης Ψύλλιας, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο στις 13 Ιουνίου 2018. Με αυτή τη νέα εξέλιξη η διοίκηση αναγκαστικά και προκειμένου να μην χαθεί χρόνος συμφώνησε με τον Βαγγέλη Ζιώγα, ο οποίος είχε ξεκινήσει την συνεργασία του με τον σύλλογο από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ανέλαβε την αναδιοργάνωση των ακαδημιών του σωματείου.
Ο Γιαννιώτης την καταγωγή, Βαγγέλης Ζιώγας, είναι πολύ γνώριμος, ποδοσφαιρικά, στο Αιγάλεω. Ο Βαγγέλης Ζιώγας ανέλαβε τις ακαδημίες του Ορφέα Αιγάλεω το 2008, ενώ ως τον Νοέμβριο του 2015, όπου συμπλήρωνε συνολικά 7 χρόνια στο ιστορικό σωματείο, είχε ήδη καταγράψει και 4,5 χρόνια στον πάγκο του ανδρικού τμήματος, τμήμα στο οποίο είχε προωθήσει και πολλά από τα παιδιά που είχε μαζί του στις ακαδημίες από το 2008. Από τον συμπολίτη Ορφέα, ο Ζιώγας αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2015 και τον Δεκέμβριο του 2015, ένα μήνα αργότερα, ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, πόστο στο οποίο έμεινε μέχρι τις αρχές Αυγούστου του 2016.
Παράλληλα με το ανδρικό τμήμα, ο Βαγγέλης Ζιώγας θα συνεχίσει να έχει και την Γενική Διεύθυνση των ακαδημιών.

 

 

MOUSKR