ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

3-1 ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

 

IERATR

 

 

Νίκη ψυχολογίας για την Ιεράπολη, η οποία μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2018-2019 και στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου νίκησε εντός έδρας με 3-1 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Το σχεδόν… ολοκαίνουργιο και νεανικό σύνολο, που δημιούργησε ο προπονητής Βαγγέλης Ζιώγας από τις 24 Αυγούστου 2018 – όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία διαδεχόμενος τον Θανάση Ψύλλια – έβγαλε ψυχή και πάθος, στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω. Οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιώγα, δεν ήταν μόνο παθιασμένοι, αλλά καλά διαβασμένοι και… υποψιασμένοι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, που είχε και αυτός τις δικές του καλές και… άτυχες στιγμές στο ματς, ένα παιχνίδι, που ειδικά στην επανάληψη το ευχαριστήθηκαν όσοι το παρακολούθησαν.
Στο 43΄ ο Ζιώγας πέτυχε γκολ έπειτα από γύρισμα του Κορδαλή, αλλά με υπόδειξη του επόπτη δεν μέτρησε και δόθηκε κόρνερ, θεωρώντας ότι πριν την επαφή του Κορδαλή η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή.
Στο 55΄ ο Μίσκα με ωραίο πλασέ και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι, έκανε το 1-0. Στο 64΄ η μπάλα βρήκε το χέρι του Τζεβελέκου και ο διαιτητής Ανδρουτσόπουλος καταλόγισε το πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Το εκτέλεσε ο Καπλάνης, ο Γιάννης Σπάρος απέκρουσε και στην συνέχεια της φάσης σε μία γρήγορη αντεπίθεση, ο αρχηγός Κώστας Κορδαλής έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας, ο οποίος πλάσαρε υπέροχα και πέτυχε το 2-0. Το ματς συνέχισε να έχει ενδιαφέρον, ο Ηλιάκης είχε δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης με σουτ στο 74΄ μείωσε σε 2-1. Εκεί οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιώγα έδειξαν χαρακτήρα, δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και στο 80΄ ο Φάνης Σπάρος με καλό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή «έγραψε» το τελικό 3-1.
Μια νίκη, που πέρα από την βαθμολογική σημασία, τονώνει ψυχολογικά το έμψυχο δυναμικό της Ιεράπολης.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Γ., Τουλιαγκάνοφ, Κανταρτζής, Τζεβελέκος, Γιάκαλος, Βέρρας, Λαγκαδίτης (80΄ Βιτουλαδίτης), Γρίβας (68΄ Πατσιαμάνης), Ζιώγας (88΄ Τσούνγκα), Κορδαλής (72΄ Σπάρος Φ.), Μίσκα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Μαργαρίτης, Τσακμάκας (61΄ Σταμάτης), Κανδρής (46΄ Κερτσούκου), Σαρηγιαννόπουλος, Μυστρίδης, Τάγαρης Π., Κακαμπάκος, Κάτρης, Ηλιάκης (80΄ Καπελλές), Τσερώνης (46΄ Καπλάνης).


 Στην κεντρική φώτο (Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 – γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω), η διαιτητική τριάδα (Ανδρουτσόπουλος / ρέφερι, Τενεκούδης και Γκαϊτατζής οι επόπτες) και οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Μυστρίδης (αριστερά) και Κορδαλής (δεξιά).


 Τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσει και έξτρα φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση Ιεράπολη – Ατρόμητος Μεταμόρφωσης.

 

 

CLANM