Ο ΟΡΦΕΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

ARXKIO

 

 

Αιγαλιώτικο ντέρμπι στην α΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, όπου το απόγευμα της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο γήπεδο Οριζομύλων, ο φιλοξενούμενος Ορφέας Αιγάλεω νίκησε 1-0 την Ιεράπολη και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Ωραίο ματς από τις δύο ομάδες, οι οποίες περιμένουν την έναρξη των επισήμων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2021-2022. Οι δύο προπονητές, Κώστας Ζαμπέτας και Γαληνός Νικολαϊδης, της Ιεράπολης και του Ορφέα αντίστοιχα, είχαν την ευκαιρία να δουν την ετοιμότητα των παικτών τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Το γκολ (0-1) που έδωσε την πρόκριση στον Ορφέα Αιγάλεω, σημείωσε ο Πετανάϊ με πέναλτι (ανατροπή Παντέλη από Ρούσση) στο 32΄.

Το ματς είχε τρία (3) δοκάρια. Ο Πετανάϊ στο 8΄ και ο Ντούλας στο 82΄ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 49΄ η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Σιντρέ για την Ιεράπολη.

Διαιτητής ο Τσολακίδης με βοηθούς τους Αθανασόπουλο και Μαμουνή.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέβλας, Μαντάς (60΄ Πατσέλης), Ρούσσης, Βιτουλαδίτης, Σαρδέλης, Τσολάκογλου (46΄ Παλικισιάνος), Γιακουμάκης, Τσαπουρνής (70΄ Βιδάκης), Σιντρέ (60΄ Πανουσιάκης), Κωνσταντινίδης, Μίσκα (46΄ Παπανικολάου)

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μαρουδιάς, Ντούλας, Αθανασόπουλος (76΄ Καλογήρου), Χατζίτζε, Χρόνης, Βουτσινάς, Ζουμπουνέλης, Παντέλης (60΄ Ζιώγας), Τιτόνης (53΄ Κυριάκος), Πετανάϊ, Αγγελακόπουλος

 

* Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, οι Αθανασόπουλος, Βιτουλαδίτης, Τσολακίδης, Χρόνης, Μαμουνής

 

* Τα δύο σωματεία συναντήθηκαν σε επίσημο αγώνα, περίπου 4,5 χρόνια μετά. Τελευταία αναμεταξύ τους συνάντηση, στις 11 Φεβρουαρίου 2017, όταν η Ιεράπολη στο γήπεδο Οριζομύλων, είχε επικρατήσει με 3-1 επί του Ορφέα Αιγάλεω για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

 

* … Φωτορεπορτάζ τα επόμενα 24ωρα

 

 

RMAK