Επιτυχής διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Πετοσφαίρισης

στο Δήμο Πετρούπολης

με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής

 

 

 

leots petr01

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πραγματοποίηση του 1ου Τουρνουά Πετοσφαίρισης στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πετρούπολης σε συνδιοργάνωση και υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου.

 

Οι αθλητικοί αγώνες διήρκησαν δύο μέρες και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών από τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκο, και την επιστημονική του συνεργάτη, κ. Α. Παπασπύρου. Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Λεωτσάκος επεσήμανε τα εξής: «Στηρίζουμε αθλητικά γεγονότα έμπρακτα, που δίνουν κίνητρα στα παιδιά μας να αθληθούν, χωρίς ο στόχος να είναι μόνο η νίκη, αλλά ο αγώνας. Θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τους συμμετέχοντες αθλητές όσο τα μέλη του Γ.Σ. Πετρούπολης για την εξαιρετική μας συνεργασία και την επιτυχή διοργάνωση.»

 

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης, κ. Γ. Πατούλης, προκρίνουν τον Αθλητισμό, αξιοποιώντας πόρους για τη διοργάνωση αθλητικών δράσεων που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθαι, την ευεξία και την ευζωία των πολιτών.

 

leots petr03

 

 

leots petr04

 

leots petr02