ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

MITSOSEX

 

 

Την προεκλογική του συγκέντρωση στην Αγία Βαρβάρα και στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “Γιάννης Ρίτσος” (πρώην Κουκλάκι) / οδός Κρήτης 69, διοργανώνει το απόγευμα (στις 7) της Παρασκευής 28 Απριλίου 2023 ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα Αθήνας, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Πάρα πολλοί οι πολιτικοί φίλοι και ψηφοφόροι του Δημήτρη Καλογερόπουλου στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, αλλά και από τα άλλα προάστια της Δυτικής Αθήνας, που αναμένεται να δώσουν το παρών, σε αυτή την προεκλογική του ομιλία, στην ευθεία για την τελική μάχη των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαϊου 2023.

Γέννημα – θρέμμα της Δυτικής Αθήνας, ο Αιγαλιώτης Δημήτρης Καλογερόπουλος, με μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, άριστος γνώστης των ζητημάτων που αφορούν τους πολίτες τούτων των περιοχών, έχει μπει στην μάχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής τα τελευταία χρόνια, μεταφέροντας το ξεκάθαρο προσωπικό του μήνυμα ότι «εδώ, στα δυτικά, μένουμε εμείς…» και μόνο με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνεται ώθηση στα προάστια μας και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

 

 

KALOGERMESS

 

 

 

 

mitsos1d

 

 

 

kalaitsok