ΚΟΙΝ

 

 

Δυνατές γυναίκες

 

με την δυνατή πόλη

 

 

 

 

 

 

 

Σταυρούλα Μπαντούνα

Ψυχολόγος - Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.
Τελείωσε το 2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας.
Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Συμβουλευτική και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και εξειδικεύθηκε στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας.
Εργάζεται στη ΓΣΕΕ ως επιστημονική υπεύθυνη στο Γραφείο Συμβουλευτικής. Είναι επίσης Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.
Επί σειρά ετών συμμετέχει ως υπεύθυνη στην υλοποίηση δράσεων Διά Βίου Μάθησης και συντονίστρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ψυχολόγων και της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π και διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά Επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλά άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα και σε βασικό επίπεδο τη Γερμανική.
Έχει διατελέσει Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “Απειρωτάν”.
Είναι Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου το Δήμου μας από τον Σεπτέμβριο του 2019.

 

Μαρία Παπαδάκου

Υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων

 

Γεννήθηκε στην Παλιά Κοκκινιά. Κατάγεται από τη Μάνη και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα.
Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Ο πατέρας της διακρίθηκε και τιμήθηκε με παράσημο ανδρείας για την αντιστασιακή του δράση.
Έχει δύο κόρες, απόφοιτες των πανεπιστημίων δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας και γεωπονίας αντίστοιχα.
Φοίτησε στο Τμήμα Διοικητικού – Λογιστικού της ΣΕΛΕΤΕ.
Έχει αποκτήσει ειδίκευση στην Βιβλιοθηκονομία.
Διαθέτει εμπειρία στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης του Δήμου (ΚΑΠΗ, ΚΕΦΑ, Δημοτικοί Παιδικοί σταθμοί, κ.α.) και πάντα αμισθί.
Είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αγίας Βαρβάρας.
Έχει διατελέσει γραμματέας και μέλος της νομαρχιακής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.
Επί σειρά ετών εργάστηκε στη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ” (πρώην Λοιμωδών).
Έχει εργαστεί κοντά στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο της Βουλής και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ όπως και στον πρόεδρο του ΟΑΣΕ. Σήμερα εργάζεται στη βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων.

 

Βούλα Σωτηροπούλου

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα, όπου εγκαταστάθηκε η οικογένειά της από τη δεκαετία του 1950. Όλες οι παιδικές και νεανικές της μνήμες είναι συνδεδεμένες με πρόσωπα και γεγονότα της περιοχής μας.
Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιούς.
Σπούδασε Ιατρική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια απέκτησε την ειδικότητα της Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου.
Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Νευροακοολογία και έχει κάνει δύο μετεκπαιδεύσεις στην Αμερική και τη Γαλλία. Από το 2012 διατηρεί ιατρείο στην Αγία Βαρβάρα.
Έχοντας στενούς δεσμούς με την περιοχή και τους κατοίκους της θέλησε να συνδράμει και με ένα διαφορετικό τρόπο στην ανάδειξη και τη βελτίωση της πόλης μας θέτοντας υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Πιερακέα.