ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ

ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ

 

 

Δεν κατέστη δυνατό να σχηματίσει ισχυρό, αυτόνομο, αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο στην Γορτυνία (με έδρα την ιστορική Δημητσάνα) του Νομού Αρκαδίας για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης, και γνωστοποίησε με ανάρτηση του, σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023, την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Ανέφερε ο κ. Καπλάνης:

«Η επαφή μου με τον τόπο και τους συμπατριώτες δεν είναι παροδική περιπλάνηση αλλά ουσιαστική και δημιουργική συνάντηση παράλληλης αναζήτησης των ελλείψεων καθώς και διαμόρφωσης ενός ρεαλιστικού και φιλόδοξου σχεδίου προόδου.

Η ανάγκη για την επανεκκίνηση και την ανάπτυξη της Γορτυνίας παραμένει η ίδια και θα μεγαλώνει με τον καιρό όπως και η καθημερινή μας επικοινωνία που χωρίς τον εκλογικό ορίζοντα, άμεσα θα βαθαίνει σε ποιότητα, ουσία και εμπιστοσύνη.

Καθημερινά θα βρίσκομαι ως ένας πολίτης αυτού του τόπου σε όλα τα θέματα μικρά και μεγάλα στην πρώτη γραμμή για την επίλυσή τους με στόχο να εμπνεύσουμε την τοπική κοινωνία για τις αλλαγές που δικαιούται.

Συνεχίζουμε μαζί

Παραμένουμε εδώ».

Την ίδια απόφαση, να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας, έλαβε, και γνωστοποίησε και αυτός σήμερα, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης και νυν Πρόεδρος του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Έτσι, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, υποψήφιοι Δήμαρχοι, στην… φημισμένη «Ευρωπαϊκή» Γορτυνία, θα είναι ο νυν Δήμαρχος, κ. Ευστάθιος Κούλης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί Δημαρχίας Γιάννη Γιαννόπουλου (θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας με τον Πέτρο Τατούλη), Πανεπιστημιακός Καθηγητής Ιατρικής, κ. Παναγιώτης Μέγας, και με την “Λαϊκή Συσπείρωση” του ΚΚΕ, η Γεωπόνος, κ. Λένα Βούλγαρη.