ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ !!!

 

Έχω πιάσει το φωτογραφικό αρχείο σήμερα και βρίσκω θησαυρούς. Ο ένας από αυτούς τους "θησαυρούς", που βρήκα μπροστά μου είναι μια σπάνια φωτογραφία του 1991 (άντε να κυκλοφόρησαν 10 τότε στην Αγία Βαρβάρα και τη μία την έχω στα χέρια μου) έχει την ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας, η οποία αγωνίστηκε εκείνο τον Μάρτιο στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Τυχαίνει οι τρεις από αυτούς που έπαιζαν στην ενδεκάδα τότε, οι Βασίλης Βόσσσος, Δημήτρης Σιδέρης και Κώστας Παϊτέρης, να ήταν συμπαίκτες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του 1ου Λυκείου, ενώ στις τελευταίες εκλογές ήταν και οι τρεις υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης.

Στην ποδοσφαιρική φωτογραφία της εποχής του 1991, ο Βόσσος που πήγαινε Α΄ Λυκείου έπαιζε τερματοφύλακας, ο Σιδέρης που είναι δίπλα του και πήγαινε Β΄ Λυκείου έπαιζε ως λίμπερο, ενώ κάτω από τον Σιδέρη καθιστός είναι ο Παϊτέρης που πήγαινε Γ΄ Λυκείου και έπαιζε ως δεύτερος στόπερ ή αμυντικό χαφ. Στις τελευταίες εκλογές ο Βόσσος ήταν με τον συνδυασμό Καπλάνη, ενώ οι άλλοι δύο με το ψηφοδέλτιο Γιάγκα. Ο Παϊτέρης ήταν από μεταγραφή, καθώς στις προηγούμενες εκλογές ήταν με Καπλάνη.

Να σας πω την αλήθεια, στα κοινά τους βλέπω και τους τρεις κινητικούς. Σε γήπεδο ποδοσφαίρου αν τους βάλουμε τώρα, δεν ξέρω αν στρίβουν...;;;