Η "ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ"

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΤΗΣ ΔΗΚΕΑΒ

 

GIAGAS00

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι εργαζόμενοι στη ΔΗΚΕΑΒ, αντιδρώντας στον εμπαιγμό της Δημοτικής αρχής, η οποία επανειλημμένα αρνείται να καταβάλλει τη μισθοδοσία τους, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν τη στάση της Δημοτικής αρχής και της διοίκησης της ΔΗΚΕΑΒ, απαιτώντας παράλληλα την καταβολή των δεδουλευμένων.
Η Δημοτική αρχή θεωρεί ότι η ανάληψη δράσης για την επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος, εξαντλείται στην έκδοση ενός ασυνάρτητου δελτίου τύπου, με το οποίο επιχειρεί να μεταθέσει την ευθύνη της απραξίας της στην αντιπολίτευση.
Χαρακτηριστικό της αδράνειας της είναι το γεγονός ότι επί ένα χρόνο δηλώνει αδυναμία να υλοποιήσει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αποτελεί και θέση των εργαζομένων, για μεταφορά των κοινωνικών δομών της ΔΗΚΕΑΒ στον οργανισμό του Δήμου.
Καλούμε τη Δημοτική αρχή να βγει από την παρατεταμένη απραξία, να σταματήσει επιτέλους να αναλώνεται σε ευχολόγια και σε υποτιθέμενες διεκδικήσεις και να αναλάβει τις ευθύνες της υλοποιώντας τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και καταβάλλοντας άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους.