ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 

 

 

Στον πάγκο της Κέρκυρας και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα είναι στο νέο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου ο συμπολίτης μας (το πατρικό του είναι στην Αγία Βαρβάρα) προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος πριν από τέσσερις μέρες ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα των Φαιάκων και υπέγραψε συμβόλαιο δύο (2) ετών. Ο Μιχάλης Γρηγορίου (γεννηθείς στις 19 Δεκεμβρίου 1973) εργάστηκε και πρόπερσι με ιδιαίτερη επιτυχία στην Κέρκυρα βάζοντας το στίγμα του με το επιθετικό ποδόσφαιρο που χαρακτήριζε τη νησιώτικη ομάδα. Την σεζόν 2013-14 ήταν εκείνος που επανέφερε άμεσα τη Κέρκυρα στη μεγάλη κατηγορία.
Το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας έγινε την περίοδο 2003-2004 από τον Άγιο Δημήτριο και ακολούθησαν οι εξής ομάδες: Φωστήρας (άνοδος στη Γ’ Εθνική και 2 κύπελλα ΕΠΣΑ), Αιολικός, Κόρινθος, Εθνικός (συμμετοχή στα playoffs Β’ Εθνικής ανόδου), Δόξα Δράμας (άνοδος SuperLeague), Πανσερραϊκός, ακολούθησε η Κέρκυρα και πέρυσι στο ξεκίνημα της περιόδου ήταν στον Ατρόμητο Αθηνών, όπου τον διαδέχθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου ως ποδοσφαιριστής έπαιξε στην Α΄ Εθνική το 1992 στον Εθνικό (τον είχε ανακαλύψει ο μακαρίτης Γιάννης Κυράστας), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ξάνθη, Λάρισα, Χαϊδάρι και Άγιο Δημήτριο.