ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΔΗΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

 

 

Για το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου από τις 8 π.μ. και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΗΕ εργασίες για την ενίσχυση του δικτύου χαμηλής τάσης στην Αγία Βαρβάρα. Πιο συγκεκριμένα και έπειτα από μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, έχει αποφασιστεί να γίνουν εργασίες για την περαιτέρω ενίσχυση και εκσυγχρονισμό του δικτύου στην οδό Κρήτης, ακριβώς στο κέντρο της πόλης μας.
Το συνεργείο του Υπεργολάβου, που έχει αναλάβει το έργο (ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. / συμφερόντων Καλογρίτσα) θα αλλάξει τα σύρματα (γυμνοί αγωγοί) στις κολώνες της ΔΕΗ και θα τις αντικαταστήσει με συνεστραμμένο καλώδιο, το οποίο είναι μονωμένο και αντέχει περισσότερο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και σε χρονική διάρκεια ζωής. Αυτή η αντικατάσταση, όπως και σε όλη την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, γίνεται από την ΔΕΔΗΕ για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να εκσυγχρονιστεί όλο το δίκτυο χαμηλής τάσης.
Πιθανότατα τις ώρες των εργασιών θα υπάρξουν διακοπές ηλεκτροδότησης επί της οδού Κρήτης και στους γύρω δρόμους (έχουν ενημερωθεί οι κάτοικοι με σημειώματα της εταιρείας), όπου συνδέονται γραμμές και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέσα σε μία μέρα, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Αυτό είναι το πρόγραμμα εφόσον δεν υπάρξει βροχόπτωση, οπότε η ημερομηνία των εργασιών θα πάει για αργότερα.