Τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα,
νεκρός φοιτητής από πυρκαλιά

 

NEKROS PURKAGIA ARX

 

Νεκρός εντοπίστηκε μετά από μικρής έκτασης πυρκαγιά στην κουζίνα του διαμερίσματος 4ου ορόφου που διέμενε στην οδό Αθηνάς στην Αγία Βαρβάρα, ένας άνδρας ηλικίας 20 έτους στις 05:30 τα ξημερώματα του Σαβάτου 2/12. Οι επτά πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο με δυο οχήματα κατάφεραν να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο την φωτιά, αλλά κατά την διάρκεια ελέγχου του σπιτιού βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο νεαρό.Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, πιθανόν από αναθυμιάσεις.

 

Πρόκειται για τον Νίκο Αλεξόπουλο, γιο του Δημήτρη Αλεξόπουλου, Προϊσταμένου Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο οποίος ήταν φοιτητής.

  

Η επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Λεωνιδίου 1 του δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο νομό Αττικής. εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο Ν.Α. 21 ετών, του οποίου ο θάνατος διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 05:27 σήμερα, επιχείρησαν 7 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

 

Πηγή: tempo24

 

NEKROS PURKALIA