ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

ΣΤΟΝ …ΚΑΔΟ

 

PAID KADOS

 

Ισόβια στον παιδοκτόνο της Αγίας Βαρβάρας


Σε ισόβια καταδικάστηκε,  από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, Ιωάννης Εικοσπεντάκης, που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της 6χρονης κόρης του Στέλλας, τον Απρίλιο του 2017 στην πόλη μας, την Αγία Βαρβάρα.
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 62χρονο, ενώ του επέβαλε επιπλέον ποινή φυλάκισης δυο ετών για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού.
Ένορκοι και δικαστές έκαναν δεκτή την εισαγγελική πρόταση που ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου και ομόφωνα απέρριψαν την εκδοχή της υπεράσπισης ότι ο 62χρονος έχει μειωμένο καταλογισμό λόγω ψυχικών προβλημάτων.
Το σώμα της Στέλλας είχε βρεθεί σε κάδο απορριμμάτων, μέσα σε πλαστικές σακούλες, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και ενώ ο πατέρας της είχε δηλώσει αρχικά ότι άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι τους και την απήγαγαν, κλέβοντας μάλιστα και χρυσαφικά τους.
Ο συνταξιούχος αστυνομικός τελικά ομολόγησε ότι ο ίδιος είχε βάλει τέλος στη ζωή της κόρης του, όταν το παιδάκι αντιδρούσε στην προσπάθειά του να την πείσει κάνει μπάνιο.
Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

paidoktonos ariki

 

paidoktonos 02

 

paidoktonos 03