ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

 

Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

MARKAGN

 

 

Τις δικές του ώρες αγωνίας περνά και ο γνωστός συμπολίτης μας επαγγελματίας (ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ) κ. Μάρκος Θεοδωράκης (δεξιά φώτο), καθώς όπως έγινε γνωστό, ο αγνοούμενος, από την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι Αττικής, Μάρκος Κατσουλάκης / φώτο αριστερά (όπως και άλλα τρία μέλη της οικογένειας του), είναι ανιψιός του.
Η τραγική αυτή είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και στην πόλη μας, καθώς ο αγνοούμενος Μάρκος Κατσουλάκης, είχε ζήσει στην Αγία Βαρβάρα για ολόκληρα 27 συναπτά έτη, ενώ και το πατρικό σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στην πόλη μας (οδός Μήλου). Τραγική ειρωνεία, μόλις πριν λίγες μέρες, ο Μάρκος Κατσουλάκης ήταν στην Αγία Βαρβάρα, μαζί με την μητέρα του Νίκη και την αδελφή του Μαρία, καθώς στον Ιερό Ναό Αγίας Ελεούσας, τελέστηκε το μνημόσυνο του πατέρα του, Πολύδωρα, ο οποίος ήταν ξάδελφος του Μάρκου Θεοδωράκη. Μετά το μνημόσυνο ο Μάρκος Κατσουλάκης μαζί με την σύζυγο του Κάτια Αβραμίδου, τον γιο τους Πάρη και την μητέρα της συζύγου του, Γαρουφαλιά Μωραϊτη ή, Καραγκιαούρη, βρέθηκαν στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας / Μαραθώνα, και όλοι τους είναι στην λίστα των αγνοούμενων.
Συγγενείς, φίλοι, γείτονες, που γνώριζαν τον Μάρκο Κατσουλάκη, όλοι είναι συγκλονισμένοι και περνούν ώρες αγωνίας.

 

 

ILPOSTO

 IL POSTO caffee: Παλαιών Πατρών Γερμανού 49 Αγία Βαρβάρα, 210 5452013, 6985 129613. Υπηρεσία DELIVERY Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.