ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΪΟ 2019

 

anaggelia

 

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί  Συνδημότες,
Τα πέντε τελευταία χρόνια, η παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» κι εγώ, ασκούμε τον αντιπολιτευτικό μας ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στην Κοινωνία, με αυστηρό έλεγχο και τεκμηριωμένες προτάσεις, με συνεχή παρουσία, σταθερότητα και συνέπεια.
 Με σθένος, επιμονή και αποτελεσματικές παρεμβάσεις, πιέσαμε για λύσεις, αποτρέψαμε μοιραία λάθη, ανατρέψαμε δυσμενείς εξελίξεις. Ταυτόχρονα κρατήσαμε και κρατάμε ψηλά το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης με υπεύθυνο λόγο και σεβασμό στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η συνολική δημιουργική αντιπολιτευτική μας δράση και στάση, μας δίνει το ηθικό δικαίωμα, να διεκδικήσουμε, στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, τη Δημοτική Αρχή με έναν ανεξάρτητο και δυνατότερο συνδυασμό.
Και θα το κάνουμε, με την ίδια αποφασιστικότητα, την ίδια συνέπεια, την ίδια μαχητικότητα, τον ίδιο πολιτισμένο πολιτικό λόγο, απέναντι στην αβουλία, την αναβλητικότητα, την αδράνεια, την αδυναμία και στις άστοχες κινήσεις της Δημοτικής αρχής Καπλάνη.
Οι Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019, με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, μπορούν να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη της πόλης, να αφυπνίσουν τις δημιουργικές της δυνάμεις, να αναδείξουν ανθρώπους με διεισδυτική ματιά,  γνώσεις και επίγνωση και να οδηγήσουν στη λύση της ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, απέναντι στην ανεπάρκεια  της αντιπροσώπευσης και στην πτώση της ποιότητας, που βιώνει σήμερα η πόλη.
    Φίλες και Φίλοι,
    Σας καλώ να συσπειρωθείτε και να συμπορευτείτε με το συνδυασμό της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ», για  να κάνουμε όλοι μαζί το ποιοτικό άλμα.
    Αξίζει και πρέπει να βάλουμε τέλος στην εποχή της μετριότητας στα δημοτικά πράγματα. Να αναδείξουμε μια νέα γενιά πολιτικών προσώπων στην τοπική κοινωνία με κριτήριο τις ικανότητες και όχι τις προσωπικές εξαρτήσεις. Να έρθουμε σε ρήξη με όσους βάζουν το ατομικό όφελος πάνω από την αξία της συλλογικής προόδου.
    Αξίζει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα για να κάνουμε την Αγία Βαρβάρα μας, την πόλη που αγαπάμε, μια όμορφη και ασφαλή πόλη, μια πόλη που θα θέλεις να ζεις.
    Είμαι βέβαιος ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε τα χαμένα χρόνια. Εμείς Μπορούμε.  Μαζί, Μπορούμε Περισσότερα.   


Μιχάλης Γιάγκας
Υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό
«Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»