… ΚΑΘΟΔΟΣ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ

 

ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ!

 

PAD

 

 

Πάρα πολλές είναι οι πιθανότητες να συμμετέχει ως υποψήφιος σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα τον Μαϊο του 2019 ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής Χρήστος Πατσατζόγλου.
Ο Χρήστος Πατσατζόγλου (που ξεκίνησε από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα) με την τεράστια καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου φτάνοντας μέχρι και στην παρουσία του σε Παγκόσμιο Κύπελλο (Μουντιάλ) το 2010 με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, έχει ήδη δεχθεί κρούσεις και διερευνητικές προτάσεις από τοπικούς αυτοδιοκητικούς παράγοντες της πόλη μας και οι πληροφορίες θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη η κάθοδος του στις εκλογές του Μαϊου.
Να σημειώσουμε μάλιστα ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συμπολίτης μας θα λάβει μέρος σε μια τέτοια διαδικασία, καθώς το 2010 είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό «Παράταξη Πολιτών ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του Υποψηφίου Δημάρχου Στέλιου Κραουνάκη. Ο Πατσατζόγλου είχε εκλεγεί καταλαμβάνοντας την 2η θέση με 235 ψήφους στο ψηφοδέλτιο, πίσω από τον Λεωνίδα Νικόπουλο που είχε λάβει 241 ψήφους. Ο Πατσατζόγλου, που τότε ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής (σε εκείνο το χρονικό διάστημα είχε μεταγραφεί στον ΠΑΣ Γιάννενα), δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2011 είχε παραιτηθεί, ενώ την θέση του πήρε ο πρώτος επιλαχών Τάσος Γεωργαντζάς.

 

 

LIXK