Η Β΄ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ

 

ΤΟΥ «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ»!

 

RETHAIG

 

 

Μεγάλες οι… μάχες στο 4ο Τουρνουά Τάβλι, που διοργανώνει το κεντρικότατον καφέ – «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» του Μάρκου Θεοδωράκη, που βρίσκεται επί της Αγ. Ελεούσης 3, ακριβώς δίπλα από τον Ιερό Ναό.
Το ενδιαφέρον είναι ήδη στα ύψη και πριν από λίγες μέρες έγινε η κλήρωση για τις… μονομαχίες της β΄ φάσης του θεσμού.


Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν έχουν ως εξής:


Μαγαλιός – Παπαδόπουλος Κυρ.
Μπέλος – Παπαδοθωμάκος
Σάλτας – Γεωργιάδης
Νικολαϊδης – Τουβάκης
Νταβούτης – Καρατζάς
Χαιρόπουλος – Ραφαηλίδης Χρ.
Αλάτσης – Ραφαηλίδης Κ.
Καρδαράς Αλ. – Πέτρου
Μαραγκουδάκης – Κανέλλος
Κυριακούλης – Δερβένης
Λακιώτης – Περράκης
Δαλαταριώφ – Λαγουδάκης
Παγουρτζής Φ. – Κόρσαβας
Αναστάγκας – Λυμπέρης
Αλεξάκης Γ. – Παπαδάκης
Λυκούδης – Καρδαράς Π.
Πατσιαλής – Αλεξάκης Ν.
Κοντογιάννης – Καραμπέκιος
Μάμας – Ξουβερούδης
Καίσαρης – Μέγκουλας
Γρίβας – Δούκας


Να θυμίσουμε για την ιστορία, ότι στο 1ο Τουρνουά (2015-2016) νικητής ήταν ο Δημήτρης Παπαδοθωμάκος με φιναλίστ τον Παναγιώτη Καρδαρά, στο 2ο Τουρνουά (2016-2017) νικητής ήταν ο Στέλιος Καπετανάκης με φιναλίστ τον Νίκο Μαραγκουδάκη, ενώ πέρυσι (2017-2018) στο 3ο Τουρνουά ο Λευτέρης Μέγκουλας κέρδισε τον Τάσο Χαιρόπουλο.


Το «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (εννοείται και Ρακάδικο) του Μάρκου Θεοδωράκη είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο πολυσύχναστα στέκια της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο είναι κοινωνικός, πολιτικός και αθλητικός πόλος έλξης για πολλές και πολλούς και όχι μόνο από την πόλη μας. Επίσης ο Μάρκος είναι γνωστός και για τους αυθεντικούς κρητικούς μεζέδες του, όπως και για όλες τις λιχουδιές που σερβίρει.


Στην κεντρική φώτο, λίγο ρακή και ένας μεζές, πριν από την παρτίδα τάβλι. Από αριστερά, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεξαγωγής κ. Δημήτρης Μάμος, ο γνωστός Αιγαλιώτης επιχειρηματίας κ. Γιάννης Κυριακούλης (ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ), όρθιος ο ιδιοκτήτης του «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» κ. Μάρκος Θεοδωράκης, ο Δημ. Σύμβουλος (και παλαιός Υπ. Δήμαρχος) Αιγάλεω κ. Γιάννης Περράκης και ο πρώην Πρόεδρος του ΑΣΔΑ (επίσης παλαιός Δη. Σύμβουλος Αιγάλεω και Υπ. Δήμαρχος) κ. Τάκης Μπιτούνης.

 

 

RTMM

 «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (Μάρκος Θεοδωράκης): Πλατεία Αγίας Ελεούσης 3, τηλ.: 6931 526611