Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΣΠΕΔΑ

 

ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ VINTAGE!

 

VSARX

 

 

Μεγάλη επιτυχία για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ στην επίσημη διοργάνωση VINTAGE, που ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή του φάϊναλ – φορ της τελικής φάσης, το Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου 2019, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας “ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΔΑΛΗ”.
Στην τελική φάση είχαν προκριθεί οι ομάδες, Αγία Βαρβάρα, ΑΣΠ Ίωνες Ν.Ιωνίας, ΓΑΣ Φαληρέας, ΑΕΓ Αιξωνή. Στα ημιτελικά η Αγία Βαρβάρα κέρδισε τον ΓΑΣ Φαληρέας με 3-1 σετ και οι ΑΣΠ Ίωνες Ν.Ιωνίας με 3-2 την Αιξωνή Γλυφάδας.
Στον μικρό τελικό την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα ΓΑΣ Φαληρέας, καθώς νίκησε την ΑΕΓ Αιξωνή με 3-2 σετ (13-25, 25-19, 29-27, 20-25, 15-7).
Στον μεγάλο τελικό η ομάδα της πόλης μας, η Αγία Βαρβάρα, έπειτα από μεγάλη εμφάνιση νίκησε τους Ίωνες με 3-0 σετ (25-11, 25-14, 25-14) και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου για οτ πρωτάθλημα VINTAGE Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. MVP αθλήτρια της διοργάνωσης ήταν η Κογκαλίδου της Αγίας Βαρβάρας.
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (προπονητής Θ. Κανελλόπουλος, βοηθός προπονητή Μανίκας Β.): Καλογεροπούλου, Χατζηθωμά, Δρακούλη, Τσερεμή, Κογκαλίδου (αρχηγός), Ατματζίδου / Ευσταθίου, Αντωνοπούλου, Καλογερή, Σιδέρη, Χιώνη (Λ).
Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και Αναπληρωτής ταμίας της ΕΣΠΕΔΑ Λευτέρης Κογκαλίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Δημήτρης Μεταξάς, ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΔΑ Ρωμύλος Σαρατσόπουλος, και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Φάνης Τσάκωνας.
Ο συμπολίτης μας, βετεράνος βολεϊμπολίστας και εκ των ιδρυτών του σωματείου ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, κ. Βασίλης Μανίκας, σε μήνυμα του ανέφερε τα εξής: “Συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες της ομάδας μας, Άννα Κογκαλιδου, Poppy Kalogeropoulou, Maroula Atmatzidou, Georgia Chioni, Danai - Maria Chatzithoma, Revekka Drakouli, Elena Kalogeri, Αγγελικουλα Ε., Αφροδίτη Τσερέμη, Κατερίνα Σιδέρη, Σωτηρία Αντωνοπούλου, που με πολύ δουλειά και θυσιάζοντας πολύ προσωπικό τους χρόνο κατάφεραν να βγουν πρώτες και αήττητες στον όμιλο τους.... να κερδίσουν τον αγώνα νοκ άουτ και να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στο final four και κερδίζοντας στον ημιτελικό την ομάδα του Φαληρέα να προχωρήσουν σε αυτό το ταξίδι για την κορυφή και αποδίδοντας στον τελικό φοβερό βόλλεϋ να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης τους από την αξιόμαχη ομάδα των Ιώνων Νέας Ιωνίας και επικρατοντας με 3-0 (25-11)(25-14)(25-14), να στεφθούν πρωταθλήτριες vintage γυναικών 2018-2019 και πρωταθλήτριες της καρδιάς μας με το ήθος τους και την μαχητικότητα τους...
Να ευχαριστήσω και τον Thodoris (να σημειώσω ότι ήταν προπονητής αμισθί) που μαζί το καλοκαίρι σχεδιάσαμε αυτό το όνειρο και με μια πολύ καλή συνεργασία καταφέραμε αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα... Όπως και τον Δήμαρχο ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΛΑΝΗ που ήταν δίπλα μας όπου χρειάστηκε αλλά και τον ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΛΟΜΥΤΗ τον οποίο πρήξαμε όλοι την χρονιά και μας βοήθησε και στο να διοργανώσουμε ένα άψογο final four και στο τέλος να ζητήσω συγγνώμη και να αναφερθώ και σε δύο αφανείς ηρωίδες, τις κόρες μου Anthi και Κωνσταντίνα όπου ανέχτηκαν όλη την γκρίνια μου όλο το χρόνο και έτρεξαν και στο final four πολύ για να βγει αυτή η διοργάνωση.....”.

 

 

LIXK