ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 

 

ΑΠΟ "ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ" ΚΑΙ ΓΙΑΓΚΑ

 

 

FRONT-1

 

 

Το χώρο του Νοσοκομείου επισκέφτηκε ο Μιχάλης Γιάγκας με μέλη του συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», την Τρίτη 26-3-19, πρώτη μέρα της επίσημης έναρξης της προεκλογικής περιόδου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να σηματοδοτήσει το έντονο ενδιαφέρον της παράταξής του για τα θέματα υγείας.

 

Τα μέλη του συνδυασμού συναντήθηκαν με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια της αποκεντρωμένης οργανικής μονάδας <<ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ>> κ. Αργυρώ Χρυσάγη. Ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και αντάλλαξαν απόψεις για τις προοπτικές του χώρου του Νοσοκομείου, μετά την διαδικασία νομιμοποίησης των κτισμάτων, η οποία πλέον ολοκληρώθηκε.

Ακολούθησε επίσκεψη στις λειτουργούσες μονάδες του νοσοκομείου και εποικοδομητική συζήτηση με τους εργαζόμενους σ’ αυτές.

 

Ο κ. Γιάγκας, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «παρά το γεγονός ότι τα θέματα υγείας δεν είναι στις άμεσες αρμοδιότητες του Δήμου, εν τούτοις, δε μπορεί να αγνοείται το σημαντικότερο αγαθό για τον άνθρωπο. Η Υγεία. Για το λόγο αυτό είναι καθήκον μας να παλέψουμε για να σταματήσει η εγκατάλειψη και ξαναζωντανέψουν οι χώροι του νοσοκομείου με τη λειτουργία μονάδων υγείας που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας και των γύρω περιοχών. Για την παράταξη Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» αυτό αποτελεί άμεση προτεραιότητα και δέσμευση».

 

 

Μιχάλης Γιάγκας

Δημοτικός Σύβουλος,

Επικεφαλής Συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

 

 

 

NOS-01

 

NOS-02

 

NOS-03

 

NOS-04

 

NOS-05

 

 

MAMOK